20 éves a Tokaj Kereskedőház

agrarszektor.hu
20 éve, pontosabban 1993. január 1-jén az átalakult Tokaj-hegyaljai Állami Gazdasági Borkombinát jogutódjaként megalakult a Tokaj Kereskedőház Zrt.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az egyetlen állami tulajdonú pincészet azóta a Tokaj-hegyaljai történelmi borvidék legnagyobb és egyik legkorszerűbb borászati és borkereskedelmi vállalkozásává nőtte ki magát. A világ 34 országába küldi a tokaji bort, öregbítve a borvidék és az ország hírnevét.

A Tokaj Kereskedőház 2009 és 2012 között egyre növekvő árak mellett egyre magasbab lekötött mennyiségekkel dolgozik, biztosítva így a bekerülő szőlő és a borok minőségének emelkedését. Integrációs tevékenysége révén összefogja a helyi széttagolt területeket, mintegy 2300 kistermelő megélhetését biztosítva ezzel. A megtermelt borok egyharmada Hegyalján kerül értékesítésre. A gazdaságosság és a minőség jegyében mintegy másfélmilliárd forint értékű folyamatos fejlesztés valósult meg az elmúlt években, miközben a vállalkozás 800 milliós hitelállománya a nyereségesség következtében nullára csökkent.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?