Csányi Sándort díszpolgárrá választották

agrarszektor.hu
Baranya megye díszpolgárává választották Csányi Sándort, az OTP Bank elnök-vezérigazgatóját. A címet többek között az üzletember tulajdonában lévő, agrárcégeket tömörítő Bonafarm-csoport tevékenysége miatt ítélték oda.

Idén először 3 napos az Agrárszektor 2024 konferencia!

A Portfolio Csoport év végi Agrárszektor Konferenciája ma már az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény a hazai agrárgazdaságban. A rendezvény exkluzivitását és különlegességét az adja, hogy egyedülállóan átfogó és részletes módon jeleníti meg a mező- és élelmiszergazdaságot érintő legaktuálisabb témákat. A rendezvényre idén először konferencia előesttel is készülünk!

Ne maradjon le az év egyik legjelentősebb agrárszakmai eseményéről!

Csányi Sándor a díszpolgári címet Baranya megye gazdasági életének fellendítéséért és társadalmi, jótékonysági szerepvállalásának elismeréseként kapta meg. Baranyában több vállalkozás fűződik Csányi Sándor nevéhez, köztük a Bonafarm-csoporthoz tartozó Bóly Zrt. és a villányi Csányi Pincészet Zrt. Az általa alapított cégek több mint 5500 embert foglalkoztatnak, valamint beszállítóikon keresztül további több ezer családnak biztosítanak megélhetést.

Válaszokat akar a hazai agrárszektor legégetőbb kérdéseire? Kivételes kapcsolatépítési lehetőségeket keres az agráriumban és az élelmiszeriparban?
Jelentkezzen most a Portfolio kétnapos agrárkonferenciájára!
Agrárszektor 2016: két nap, 70 előadó, 800 résztvevő, és a magyar agrárszektor legforróbb témái


Az üzletember mellett díszpolgári címet adományoztak Udvardy György pécsi katolikus megyés püspöknek. A tisztségét 2011 áprilisa óta betöltő egyházi vezető az egyházmegye 83. püspöke.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Budapest Economic Forum 2024
Egész napos makrogazdasági konferencia
Fókuszban a KKV versenyképesség - Pécs
Ingyenes gazdasági fórum
EZT OLVASTAD MÁR?