AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE
Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.
Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.
Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.
A Soproni az agrárszektor.hu-t arról tájékoztatta, hogy az Első Soproni Sörverseny célja, hogy megtalálják az ország legavatottabb otthoni sörfőzőit, ezzel segítsék a magyar sörkultúra további fejlődését. Olyan magánszemélyek nevezhetnek saját készítésű, legfeljebb 5,5 alkoholszázalékú porter sörökkel, akiknek az éves termelése nem haladja meg a házi sörfőzés adómentes mennyiségét. A legfinomabb portert 2019-től a Soproni Óvatos Duhaj termékcsaládba is felveszik, a félmillió forinttal gazdagodó győztes neve pedig - az általa kreált sör receptúrájával együtt - "örökre bekerül a magyar sörfőzés történetébe".
A versenykiírás szerint a versenyre beküldendő sörök mennyisége: legalább 10 üvegnyi mennyiség, de összesen minimum 3 liter, és csak olyan magánszemély nevezhet, aki a házi sörfőzés évi 1000 liter adómentes mennyiségi határát nem haladja meg.
A versenyre a nevezéseket augusztus 20-ig várják.
A beérkezett alkotásokból sörben és gasztronómiában egyaránt jártas szakemberekből álló zsűri választja ki a döntő résztvevőit, mint José Matthijsse, a Heineken Hungária vezérigazgatója, Bajkai Tibor, az Első Magyar Házisörfőző Egyesület elnöke, Lados Péter, a Yeast Side Brewery tulajdonosa, valamint Lehmajer Viktor sörfőzőmester.
Közleményükben úgy fogalmaznak, hogy a cég régóta elkötelezett a hazai sörkultúra mellett: a történelmi örökséget egyebek mellett úgy ápolja, hogy söreit magyar alapanyagokból főzi a Soproni Sörgyárban, amely immár 123 éve működik.