Betelt: már regisztrálni sem lehet a Piac Éjszakájára

agrarszektor.hu
Június 19-én és 20-án tartják a Piac Éjszakáját a Nagybani Piacon, amin a részvétel ingyenes, valószínűleg emiatt az összes hely elkelt. Mindenki kíváncsi (lett volna) a luxuséttermek ételkülönlegességeire.

Agrárium 2023 konferencia

Az évkezdet egyik legfontosabb rendezvénye Kecskeméten: a konferencia célja, hogy bemutassa azokat a legjelentősebb támogatási, jogszabályi, finanszírozási, piaci, innovációs és gépesítési változásokat, amelyek alapvetően meghatározhatják az ágazati vállalkozások 2023-as tevékenységét. Minden hazai agrárszereplőnek elengedhetetlen információs forrás!

Az Index gyorshíre szerint két éve volt az első ilyen jellegű rendezvény, aminek része egy vezetett piactúra, illetve ételkóstolók. Idén a rendezvényt a luxusélelmiszerek köré szervezték: a túrán a csúcskategóriás éttermek beszállítói mutatkoznak be mindenféle ínyencséggel. Lehet majd például ehető virágokat, piros banánt és lila karfiolt kóstolni, de pár gerezd több hónapig érlelt, fekete fokhagymát is kóstolhatnak a szerencsések, akik befértek. Ugyanis az összes hely elfogyott az esemény honlapja szerint

A Piac Éjszakáján amúgy azt is bemutatják, hogyan kerül a termelőktől a kiskereskedőkig a friss áru, vagy például azt, hogy hogyan működik a banánérlelő. A résztvevők bebarangolhatják a közel 35 hektár alapterületű (és idén 21 éves) piacot a két órás sétán.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Elsősorban felelős partnerekre van szükség (x)

A TRM Pro Kft. a Zensteel® építőipari lemeztermékeivel az egyik meghatározó magyar gyártó. Célja, hogy területén a mezőgazdasági vállalkozók egyik legstabilabb partnere legyen.

KONFERENCIA
Agrárium 2023
A tavasz meghatározó agrárgazdasági eseménye március 21-én Kecskeméten.
EZT OLVASTAD MÁR?