Fenntartható élelmiszergyártás – Ez a jövő befektetése?
Személyes befektetői klubon mutatjuk be a tőzsdei kibocsátásra készülő Civita Group tevékenységét, működését, az iparágban rejlő potenciált. A magyar családi, kukoricafeldolgozó vállalkozás fenntartható módon állítja elő termékeit, melyek csak természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, a teljesértékű és változatos táplálkozáshoz igazodva. A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!
Hunyadi István hozzátette: az enyhe télben a termést károsító korokozók és rovarok nem ritkultak az átlagosan szokott mértékben. Ezért is fontos szerinte, hogy a károsítók ellen időben kezdjék meg a védekezést, ami persze magasabb költségeket is jelenthet a gazdálkodóknak.
Az igazgató kitért arra is, hogy a meteorológiai előrejelzés szerint lehűlés következik. Ez leginkább a fagyokra, lehűlésekre érzékeny csonthéjasokat és a több helyen már virágzó kajszibarack állományt veszélyezteti.
Címlapkép forrása: MTVA/Bizományosi: Oláh Tibor