2018. október 23. kedd Gyöngyi

Hírek - Élelmiszer

Befejezi Martfűn a sörgyártást a Heineken

Befejezi a sörgyártást Martfűn a Heineken, Sopronban viszont bővíteni fognak. A martfűi üzemet disztribúciós és logisztikai központtá alakítják át.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

Megszűnik a sörgyártás a martfűi Heineken-gyárban – értesült az Index. Az üzemet a következő 12 hónapban fokozatosan disztribúciós és logisztikai központtá alakítják át, miközben Sopronban bővítik a gyártókapacitásokat, így ott létszámbővítést is terveznek.

A Heineken egyelőre nem tudott tájékoztatást adni arról, hogy a martfűi gyárban dolgozó 50 alkalmazottnak mi lesz a sorsa. A cég célja az, hogy az érintetteknek a soproni üzemben adjanak munkát, vagy a martfűi átalakítás révén potenciálisan elérhető munkakörök közül kínáljanak alternatívát.

A vállalat 2015-ben kezdett bele egy jelentős, 1,8 milliárd forintos fejlesztésbe Magyarországon. Ennek a része ez az átszervezés is.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Hollósi Dávid
  igazgató
  Takarék Agrár Igazgatóság
  Támogató:

  Adja fel hirdetését gyorsan, ingyenesen!

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu