2022. június 28. kedd Levente, Irén

Hírek - Élelmiszer

Durvul a feketepiac? - Fegyver és pálinka a zugfőzdében

Egy házilag átalakított lőfegyvert, valamint lőszereket találtak egy illegális szeszfőzdében Miskolcon a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei. A külvárosi házban éppen pálinkát főzött a tulajdonos, amikor rajtaütöttek.
 
 

A Nemzeti Nyomozó Iroda jelzésére mentek ki a házhoz a pénzügyőrök - közölte Varga Zoltán, a NAV észak-magyarországi regionális vám és pénzügyőri főigazgatóságának sajtóreferense. A hatóság munkatársai 50 liter szeszes folyadékot találtak a házilag összebarkácsolt lepárló berendezés mellett, ezt, valamint a főzéshez használt lepárlót is lefoglalták.

Válaszokat akar a hazai agrárszektor legégetőbb kérdéseire? Kivételes kapcsolatépítési lehetőségeket keres az agráriumban és az élelmiszeriparban?
Jelentkezzen most a Portfolio kétnapos agrárkonferenciájára!
Agrárszektor 2015: két nap, 60 előadó, 700 résztvevő, és a magyar agrárszektor legforróbb témái


Az épület egyik szobájában egy lőfegyvert és két lőszert is találtak, a fegyver nem volt nyilvántartásban. A férfi autójából további 19 lőszer került elő. A férfi ellen jövedékkel visszaélés elősegítése bűncselekmény miatt kezdeményeztek büntetőeljárást a NAV pénzügyi nyomozóinál, a házban megtalált fegyver miatt pedig feljelentést tettek a rendőrségen.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom

  Portfolio Digital Transformation 2022

  Lépéskényszerben a vállalkozások: aki nem digitalizál,le fog maradni!

  Tiszaújváros-Kelet-magyarországi Gazdasági Fórum 2022

  Ingyenes esemény a Tisia Hotelben