2019. július 22. hétfő Magdolna

Hírek - Élelmiszer

Együttműködési megállapodást kötött a Nébih és az Ogyéi

Együttműködési megállapodást kötött a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) és az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (Ogyéi). Az együttműködés célja, hogy a vásárlók jobban figyeljenek oda az élelmiszer-biztonságra és egészséges táplálkozásra.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

Az élelmiszer-biztonsággal és az egészséges táplálkozással kapcsolatos társadalmi szemléletformálás érdekében együttműködési megállapodás kötött a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) és az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (Ogyéi) – derül ki a két szervezet közleményéből. A megállapodást a két államigazgatási szervezet határozatlan időre kötötte. A tapasztalatok értékelése és a feladatok esetleges aktualizálása érdekében évente felülvizsgálják majd a szerződést.

Az együttműködés lehetővé teszi a közös rendezvények, képzések és kiállítások szervezését, kiadványok megjelentetését, szakmai konzultációt, és tanácsadást. A tudatosságra és egészségre fókuszáló vásárlói attitűd erősítését célzó összefogás olyan szakterületeket érint majd, mint például a speciális táplálkozási célú élelmiszerek, az étrend-kiegészítők, az internetes kereskedelem vagy a közétkeztetés.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most extra kedvezményes áron >>

  Kelet-magyarországi Agrárfórum 2019

  Ingyenes rendezvény >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu