2021. szeptember 28. kedd Vencel

Hírek - Élelmiszer

Nem igaz, hogy mindig hizlal - Jön a fogyókúrás sör

Fitnesz sört dobna piacra egy amerikai vállalkozó, mert szerinte termékeiben olyan fehérjék találhatók, amelyeket testedzés után fogyasztanak a sportolók. A férfinak korábban ugyan nem volt tapasztalata az alkoholfőzésben, de ha sikerrel jár, egyszerre két sört is forgalomba hozhatna.
 
 

A karcsúsodni vágyókat és aktív testépítőket célozta meg söreivel egy fiatal vállalkozó. Az amerikai férfi korábban ugyan semmit sem tudott az alkoholfőzésről, de mára olyan sörökkel rukkolt elő, amelyek beltartalmi értékei a sportolás után fogyasztott fehérjeitalokat idézik fel – írja a munchies.vice.com.


Fotó: munchies.vice.com

A férfi azért indította el vállalkozását, mert a testépítés szerelmese lett, de a sport miatt nem akart lemondani a hétvégi szórakozás és alkoholfogyasztás élményéről. Ezért az úgynevezett Kickstarter programmal gyűjtene több pénzt arra, hogy forgalomba hozhassa söreit.

A Kickstarter egy olyan online szolgáltatás, ahol a pályázó projektek közösségi finanszírozással gyűjthetik össze az induláshoz és kreatív ötleteik megvalósításához szükséges összegeket. A szolgáltatás 2009-ben indult, azóta pedig az egyik legsikeresebb online trenddé vált.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu