2019. augusztus 23. péntek Bence

Hírek - Élelmiszer

Nem igaz, hogy mindig hizlal - Jön a fogyókúrás sör

Fitnesz sört dobna piacra egy amerikai vállalkozó, mert szerinte termékeiben olyan fehérjék találhatók, amelyeket testedzés után fogyasztanak a sportolók. A férfinak korábban ugyan nem volt tapasztalata az alkoholfőzésben, de ha sikerrel jár, egyszerre két sört is forgalomba hozhatna.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

A karcsúsodni vágyókat és aktív testépítőket célozta meg söreivel egy fiatal vállalkozó. Az amerikai férfi korábban ugyan semmit sem tudott az alkoholfőzésről, de mára olyan sörökkel rukkolt elő, amelyek beltartalmi értékei a sportolás után fogyasztott fehérjeitalokat idézik fel – írja a munchies.vice.com.


Fotó: munchies.vice.com

A férfi azért indította el vállalkozását, mert a testépítés szerelmese lett, de a sport miatt nem akart lemondani a hétvégi szórakozás és alkoholfogyasztás élményéről. Ezért az úgynevezett Kickstarter programmal gyűjtene több pénzt arra, hogy forgalomba hozhassa söreit.

A Kickstarter egy olyan online szolgáltatás, ahol a pályázó projektek közösségi finanszírozással gyűjthetik össze az induláshoz és kreatív ötleteik megvalósításához szükséges összegeket. A szolgáltatás 2009-ben indult, azóta pedig az egyik legsikeresebb online trenddé vált.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  A szakértő szemével

  Támogató:

  Agrárszektor Konferencia 2019

  Most extra kedvezményes áron >>

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu