Rekordminőségű borokra számítanak Villányban

agrarszektor.hu
Nagy remények elé néz az idei szőlő- és bortermés Villányban, a borászok rendkívül bizakodók, minőségi rekord dőlhet.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az eddigi átlagnál is kedvezőbb - csúcsminőségű - vörösborokra számítanak a történelmi villányi borvidéken. Tiffán Ede és Gere Attila neves borászok szerint is kiemelkedő borok lesznek a idén szüretelt szőlőkből. 

A villányi borászok egyöntetű véleménye szerint az eddigi legjobb év minőség és termelés szempontjából is a 2007-es év volt, de mivel idén még kedvezőbbek voltak az időjárási körülmények, azt is felülmúlhatja az ez évi eredmény.

Tiffán Ede óriási évjáratra számít, külön kihangsúlyozta a legismertebb szőlőfajtát, a portuguisert, ami idén nagy remények elé néz. Ha marad a szüretnek kedvező időjárás, két héttel előbb végezhetnek a várthoz képest - tudhatjuk meg az Agromonitortól.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?