2021. szeptember 28. kedd Vencel

Hírek - Élelmiszer

Tejivásban kapott ki a magyar olimpikon

Tejivó versenyen vett részt egy általános iskolában Kenderesi Tamás, ifjúsági olimpiai bajnok magyar úszó a hazai tejtermékfogyasztás népszerűsítése érdekében. A versenyt a tej terméktanács "Tejszív" kampányának részeként rendezték meg.
 
 

Az úgynevezett "Tejszív" kampány arcaként vett részt Kenderesi Tamás ifjúsági olimpiai bajnok úszó a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács rendhagyó eseményén - derül ki a kiadott közleményből. A kampány részeként egy általános iskolában tejivó versenyt rendeztek, ahol Kenderesi Tamás is elindult, de ezútal neki kellett gratulálnia a győztesnek. Az első helyzett tanulót a terméktanácsi közlemény szerint "kis tejszív nagykövetté" választották.

Jön az év egyik legnagyobb agráreseménye! Agrárszektor Konferencia november 28-29-én. Az agrárium legforróbb témái két napban. Gazdák, agrár- és élelmiszeripari vállalkozók, döntéshozók, szakpolitikusok egy helyen és időben, csak a siófoki Agrárszektor Konferencián!

A terméktanács azért hozta létre a "Tejszív" kampányt, hogy népszerűsítsék a tejfogyasztást a gyermekek és a felnőttek körében. Cél az is, hogy felhívják a figyelmet az egészségtudatos táplálkozásra. 

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu