Legyen Ön is Extra Early Bird | Agrárszektor 2025 konferencia
Szerezze meg jegyét most még Extra Early Bird áron a december 3-4. között megrendezésre kerülő siófoki Agrárszektor 2025 konferenciára, az év egyik legrangosabb agrárszakmai eseményére.
A konferencia értékelést ad az agrárium helyzetéről, egyúttal pedig felvázolja az ágazat előtt álló rövid- és hosszú távú fejlesztési és kitörési lehetőségeket, illetve bemutatja a vállalkozások üzleti döntéseihez szükséges mértékadó prognózisokat.
Kidobott karácsonyfákból készít fenyő ízesítésű tonikot egy észt cég. A fenyők ledarált tűleveleit kardamommal és citromhéjjal ízesítik, így készül az édes-keserű, különleges ízű ital, írta meg a HVG az Euronews értesülései alapján. Az üdítőt gyártó üzem vezetője szerint a fenyőt évszázadok óta használják élelmiszerekhez az északi országokban, mert gazdag ásványi anyagokban és vitaminokban.
Nem minden karácsonyfát lehet azonban így újrahasznosítani: a kisebb, szobákat díszítő fenyőfák túlságosan kiszáradnak az ünnepi szezon végére ahhoz, hogy üdítőt lehessen készíteni belőlük. Alkalmasak lehetnek viszont a célra az északi városok főtereit díszítő, nagy méretű fenyőfák, amelyekben marad nedvesség.