Idén is lehet szavazni az év fájára

Idén is lehet szavazni az év fájára

agrarszektor.hu
Az Országos Erdészeti Egyesület idén immár tizenegyedik alkalommal teszi lehetővé, hogy az egyesület által működtetett az Év fája mozgalom keretében szavazzanak az év fafajára az érdeklődők.

24% a tavaszi agrár konferenciákra, csak decemberben!

Jövő márciusban találkozunk az Agrárium 2024 konferencián, májusban pedig két új rendezvénnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az Agrofood és Agrofuture! Regisztráljon most 24% kedvezménnyel! Részletek és regisztráció: https://www.portfolio.hu/rendezvenyek/agrar oldalon.

Idén, az egyesület által szervezett október eleji Erdők Hete programsorozatot követően, a hónap végén indított online voksoláson, az Év fája szavazással a 2024. esztendő fafaját választhatják meg a résztvevők.

Három hétig tart a szavazás

A hazai fafajokra figyelmet felhívó egyesületi mozgalom kuratóriumának döntése alapján 2023. október 27. és november 19. között, több mint három héten keresztül lehet három fafaj közül választani.

A szavazásra az Év fája mozgalom honlapján nyílik lehetőség minden egyéni felhasználó részére egyszeri alkalommal egy adott fafajra. Ugyanezen a felületen tekinthető meg a szavazás naprakész állása is. A szavazás végeredményét november 20-án az Országos Erdészeti Egyesület honlapján és a közösségi oldalán adjuk közre.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Most decemberben még 24% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Most decemberben még 24% kedvezménnyel!
Agrárium 2024
Most decemberben még 24% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?