Idén is lehet szavazni az év fájára

Idén is lehet szavazni az év fájára

agrarszektor.hu
Az Országos Erdészeti Egyesület idén immár tizenegyedik alkalommal teszi lehetővé, hogy az egyesület által működtetett az Év fája mozgalom keretében szavazzanak az év fafajára az érdeklődők.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Idén, az egyesület által szervezett október eleji Erdők Hete programsorozatot követően, a hónap végén indított online voksoláson, az Év fája szavazással a 2024. esztendő fafaját választhatják meg a résztvevők.

Három hétig tart a szavazás

A hazai fafajokra figyelmet felhívó egyesületi mozgalom kuratóriumának döntése alapján 2023. október 27. és november 19. között, több mint három héten keresztül lehet három fafaj közül választani.

A szavazásra az Év fája mozgalom honlapján nyílik lehetőség minden egyéni felhasználó részére egyszeri alkalommal egy adott fafajra. Ugyanezen a felületen tekinthető meg a szavazás naprakész állása is. A szavazás végeredményét november 20-án az Országos Erdészeti Egyesület honlapján és a közösségi oldalán adjuk közre.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?