Így is lehet füvet nyírni: ezzel a kütyüvel gyerekjáték a gyep gondozása

agrarszektor.hu
Új okoseszközt dobott piacra a John Deere, amely ugyan csak bizonyos fűnyíró traktorokkal kompatibilis, de madártávlati nézéssel és karbantartási tippekkel segíti a gyep gondozását. A készülék fizikai komponense drótnélküli összeköttetést létesít a traktor és az okoskészüléken futó applikáció között, amely számos új adattal és statisztikával segíti a kerti munkát.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Olyan alkalmazást fejlesztett ki a John Deere, amely kompatibilis az X300-as és X500-as fűnyíró traktorokkal, így megkönnyíti a fűnyírást - írja a TechRadar. A készülék képes drótnélküli összeköttetést létesíteni a traktor és az okoskészüléken futó applikáció között, így többféle statisztikával és karbantartási tippekkel is segíti a gyep gondozását. Az app segítségével madártávlatból is megtekinthetjük a kertünket, és láthatjuk, milyen mintát sikerült a füvünkbe nyírnunk eddig, illetve hogy hol nem jártunk még. Az applikációval figyelemmel követhetjük a traktorunk akkumulátorának állapotát, és külön figyelmeztetést kapunk, ha meghalt az akkumulátorunk. Láthatjuk, mennyi benzin van még a tankban, mennyit tudunk haladni vele óránként, sőt, az applikáció egyéb hasznos karbantartási tippeket is ad, például olyanokat, hogy időszerű lenne egy olajcsere, stb.

Az applikáció segítségével azt is láthatjuk, mikor érdemes füvet nyírni vagy épp mikor nedves a fű. Összehasonlíthatjuk a korábbi fűnyírásaink statisztikáit, megnézhetjük, mikor voltunk gyorsabbak vagy lassabbak, mikor végeztünk alaposabb munkát. 

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?