Nem szórakozik az amerikai gépgyártó: ilyenek lesznek a Massey Ferguson új traktorai

agrarszektor.hu
A Massey Ferguson az új, NEXT Edition névre keresztelt specifikáció bevezetésével valóban a következő szintre emeli a traktorok teljesítményét és megbízhatóságát. A cég a négy új modell kialakításánál arra törekedett, hogy mindenből a legjobbat rakja össze.

A NEXT Edition a Massey Ferguson 110 lóerős 5711 S Dyna-4, a 130 lóerős 5713 S Dyna-4, a 200 lóerős 7720 S Dyna-VT és a 255 lóerős 7726 S Dyna-VT modelljeinél lesz elérhető. A NEXT Edition specifikáció az 5700 S Alapvető és a 7700 S Exkluzív kiszerelésekben elérhető funkciókat fogja kombinálni, és még némi extrát ezeken felül, derült ki az Agriland cikkéből.

Az új traktoroknál a motorháztetőkre egy egyedi NEXT Edition embléma is kerül majd, és a vezetőfülkékben is jelzi majd egy tábla, hogy az egység az új kiadáshoz tartozik. Az új modellek a Massey Ferguson ikonikus vörös színében fognak pompázni, de egy megkülönböztető fekete rácsmintával lesznek ellátva. A traktorok teljesen fekete színben is kaphatóak lesznek majd. A traktor színe nem fogja befolyásolni az árat.

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! Regisztráljon most a december 4-5-i siófoki Agrárszektor Konferenciára!

A két 5700 S Dyna-4 modell NEXT Edition változatai az Alapvető specifikációhoz képest a következő extrákkal fognak rendelkezni: légrugós forgószékkel, mechanikus vezetőfülke-felfüggesztéssel, a hidraulikus rendszer kiszolgálására egy 100 liter/perc teljesítményű szivattyúval, AutoDrive funkcióval a Dyna-4 váltóműhöz, 3 mechanikus szeleptűvel a hidraulikus szelepekhez, valamint egy akár 12 ledlámpából álló, közúti közlekedési és munkavilágítási fényrendszerrel. 

EZ IS ÉRDEKELHET
A 7700 S Dyna-VT NEXT Edition modellek pedig az Exkluzív specifikációhoz képest az alábbi extrákkal és bónusz funkciókkal fognak rendelkezni: egy nagyteljesítményű integrált első kapcsolódási rendszerrel (Integrated Front Linkage System, IFLS), széles első és hátsó sárhányókkal és egy legfeljebb 16 ledes közúti és munkalámpából álló világítási rendszerrel. Az egységek a SpeedSteer rendszerrel is fel lesznek szerelve, amely egyszerűbbé és gazdaságosabbá teszi a traktor kormányzását.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2023
Az év legkiemelkedőbb 2 napos agrárgazdasági eseménye Siófokon!
Sustainable World 2023
A fenntarthatóság szükséges szektorsemleges lépés!
Portfolio Balaton Business Forum 2023
Találkozzunk június 8-án Balatonfüreden!
BUDAPEST - Pörgessük fel együtt a hazai KKV szektort!
Ingyenes rendezvény június 6-án!
EZT OLVASTAD MÁR?