Ezek most a magyar gazdák kedvenc traktorai: itt a friss lista

Ezek most a magyar gazdák kedvenc traktorai: itt a friss lista

agrarszektor.hu
2021 márciusában a magyar gazdák közel 32 százalékkal több traktort vettek, mint egy évvel korábban, 2019 harmadik hónapjához képest azonban közel ugyanannyi traktor talált gazdára most. A legkapósabb traktormárka márciusban a John Deere volt, amelyből 72-t adtak el a hónapban, a második helyen a New Holland végzett, amelyből 38 darabot értékesítettek. A népszerűségi listán harmadik a Claas, negyedik a Solis, ötödik pedig a Case volt az év harmadik hónapjában.

Jön a magyar agrárium kihagyhatatlan toprendezvénye, az Agrárszektor Konferencia | 2023. november 29-30., Siófok

A rendezvény az éves agráresemények összegzése és értékelése mellett hosszabb távú jövőképet is felvázól a résztvevők számára a megalapozott fejlesztési és beruházási döntésekhez. A konferencián a hazai államigazgatási, banki, vállalati és érdekképviseleti szféra csúcsvezetői nyújtanak első kézből származó, releváns információkat, amelyek az agrárgazdaság valamennyi szereplője – a termelők, az élelmiszergyártók és a kereskedők – számára egyaránt hasznos tájékoztatásul szolgálhatnak.

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4-4 pont kapható az eseményen való részvételért. (A kredit pont érvényesítéséhez mindkét nap külön regisztráció szükséges a helyszínen!)

2021 márciusában az öt legnépszerűbb traktormárka Magyarországon a John Deere, a New Holland, a Claas, a Solis és a Case voltak - derül ki a carinfo.hu adataiból. John Deere-ből 72-t adtak el márciusban, ami pontosan 20-szal kevesebb, mint egy évvel korábban, míg New Holland-ból 38 darab, 12-vel több talált gazdára. Claas-ból 12-vel többet, 37 darabot vásároltak most a gazdák, Solis-ból 21-et, 19 darabbal többet, Case-ből pedig 19-et, 9-cel több traktort értékesítettek most márciusban, mint 2020-ban.

2021 márciusában összesen 355 traktor talált gazdára Magyarországon, ami az egy évvel korábbi mennyiséghez képest 31,5 százalékkal többet jelent, 2020 márciusában ugyanis 270 traktor kelt el. 2019-hez képest ugyanakkor közel ugyanannyi traktor talált gazdára most. 2021-ben eddig 788 traktort értékesítettek, a tavalyi év első három hónapjában azonban 675 darabot, ami 16,7 százalékkal kevesebb eladott gépet jelent.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Hízásnak indulhat a magyar mangalica?
Állat

Hízásnak indulhat a magyar mangalica?

Az elmúlt évek válságsorozata a mangalicásokat is megviselte, most azonban rendeződni látszik a piac, elsősorban az export élénkülése miatt.

KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2023
Az év legkiemelkedőbb 2 napos agrárgazdasági eseménye Siófokon!
Portfolio Investment Day 2023
Money, Money, Money - lakossági befektetési konferencia.
Budapest Economic Forum 2023
Előadóink között: Bod Péter Ákos, Surányi György, Nagy Márton, Navracsics Tibor, Papi Laura.
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2023. október 3. 06:06