Ezek most a magyar gazdák kedvenc traktorai: itt a friss lista

Ezek most a magyar gazdák kedvenc traktorai: itt a friss lista

agrarszektor.hu
2021 márciusában a magyar gazdák közel 32 százalékkal több traktort vettek, mint egy évvel korábban, 2019 harmadik hónapjához képest azonban közel ugyanannyi traktor talált gazdára most. A legkapósabb traktormárka márciusban a John Deere volt, amelyből 72-t adtak el a hónapban, a második helyen a New Holland végzett, amelyből 38 darabot értékesítettek. A népszerűségi listán harmadik a Claas, negyedik a Solis, ötödik pedig a Case volt az év harmadik hónapjában.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

2021 márciusában az öt legnépszerűbb traktormárka Magyarországon a John Deere, a New Holland, a Claas, a Solis és a Case voltak - derül ki a carinfo.hu adataiból. John Deere-ből 72-t adtak el márciusban, ami pontosan 20-szal kevesebb, mint egy évvel korábban, míg New Holland-ból 38 darab, 12-vel több talált gazdára. Claas-ból 12-vel többet, 37 darabot vásároltak most a gazdák, Solis-ból 21-et, 19 darabbal többet, Case-ből pedig 19-et, 9-cel több traktort értékesítettek most márciusban, mint 2020-ban.

2021 márciusában összesen 355 traktor talált gazdára Magyarországon, ami az egy évvel korábbi mennyiséghez képest 31,5 százalékkal többet jelent, 2020 márciusában ugyanis 270 traktor kelt el. 2019-hez képest ugyanakkor közel ugyanannyi traktor talált gazdára most. 2021-ben eddig 788 traktort értékesítettek, a tavalyi év első három hónapjában azonban 675 darabot, ami 16,7 százalékkal kevesebb eladott gépet jelent.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Kramer szerviz KITE alapokkal (x)

A gépek megítélését a műszaki tartalmon túl nagyban meghatározza, hogy karbantartás és meghibásodás esetén a javításuk milyen hatékonysággal történik.

Támogatott tartalom

Új termék a Hungrana portfolióban (x)

Hazánk egyik legnagyobb kukoricafeldolgozó vállalata az elmúlt időszakban is előre tekintett, a fejlesztések eredményeképpen új termékkel bővíti portfolióját.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?