Bővíti mezőgazdasági gépgyárát a GSI Hungary

agrarszektor.hu
Bővíti biatorbágyi mezőgazdasági gépgyárát a GSI Hungary Kft., amely az egyesült államokbeli GSI-csoport Magyarországon működő regionális központja. A cég saját forrásból 2,3 milliárd forint értékű gépberuházást és berendezés-beszerzést hajt végre, egy ingatlanfejlesztő pedig 3 milliárd forint értékű gyártócsarnokot épít számukra.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A magyar kormány nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházásnak nyilvánította a cégcsoport magyarországi invesztícióját, amely az egyik legnagyobb a cégcsoporton belül - közölte Németh Zoltán cégvezető. A gabonatárolókra és az állattenyésztés gépesítésére szakosodott GSI-csoport a világ egyik legnagyobb gyártója, a magyar vállalat 2013 óta tölti be a régióközpont szerepét Európa, Közel-Kelet és a FÁK-országok területén.

Ha felkészülten akar nekivágni a 2017-es agárévnek, ha első kézből, a hazai agrárszektor meghatározó szakembereitől, véleményformálóitól, vállalatvezetőitől és döntéshozóitól szeretne választ kapni a hazai mezőgazdaságot érintő legfontosabb és legaktuálisabb kérdésekre, jöjjön el az Agrárium 2017 Konferenciára, ahol az elsőrangú szakmai program mellett a kiváló kapcsolatépítési lehetőségeké a főszerep.


Arra számítanak, hogy a beruházás révén a következő 10 évben a termelés és a vállalat exportja nagymértékben növekedni fog. A gyártás mellett az itt elkészülő termékek teljes körű mérnöki tervezését is a magyarországi gyárban végzik. A jelenleg több mint 100 fős foglalkoztatott létszám további jelentős bővítése várható.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?