Itt a John Deere nagy dobása: a régebbi gépeket is bekapcsolja a precíziós mezőgazdaságba

Itt a John Deere nagy dobása: a régebbi gépeket is bekapcsolja a precíziós mezőgazdaságba

agrarszektor.hu
A John Deere által kifejlesztett AutoTrac Controller 300 precíziós vezérlést kínál a régebbi és újabb gépek széles skálájának. A csomag egyelőre még csak a traktorok számára elérhető, de a cég az év során más mezőgazdasági járművek számára is elérhetővé fogja tenni.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Sokkal egyszerűbb és olcsóbb lesz a jövőben AutoTrac vezérléssel felszerelni azokat a gépeket, amelyek eddig nem voltak azok, olvasható a Future Farming oldalán. A John Deere AutoTrac Controller 300 egy olyan univerzális kormányzást segítő csomag lesz, amely úgy biztosítja az AutoTrac precíziós vezérlést, hogy az nem jár a gép kezelője kényelmének csökkenésével, és a kormányművet sem kell hozzá átalakítani.

John Mishler, a John Deere precíziós mezőgazdasági értékesítési menedzsere szerint az AutoTrac Controller 300 rendszer teljesen testre szabható lesz, függetlenül az adott mezőgazdasági gép típusától, korától és márkájától, feltéve, hogy az adott gép hidraulikus kormányművel és legalább négy kerékkel rndelkezik.

Tudjuk, hogy nem mindegyik gazda használja a legújabb John Deere gépeket, amelyek már gyárilag fel vannak szerelve az AutoTrac rendszerrel, mondta John Mishler. Az értékesítési menedzser azt is elmonda, hogy cég új megoldása kompatibilis lesz számos olyan újabb John Deere járművel, amelyek még nincsenek felszerelve az AutoTrac-kel, ahogy a régebbi gépekkel és más gyártók felszereléseivel is. A rendszer magába fog foglalni egy John Deere precíziós mezőgazdasági érintőképernyőt és egy StarFire vevőegységet, hogy a vevő megtapasztalhassa a tökéletes és állandó vezérlési rendszert és precíziós mezőgazdasági élményt.

A John Deere szerint az AutoTrac Controller 300 egy forgalmazó által felszerelt csomag, amelyet könnyű lesz beállítani, finomhangolni és üzemeltetni, és amely nem igényli az eredeti kormánymű vagy a vezetőfülke átalakítását. A járműben meglevő hidraulikus és elektromos elemeket fogja használni, és nagyon hamar úgy fog viselkedni, mint egy eleve meglevő, beépített rendszer. Az AutoTrac Controller 300 a vezérléssel még nem ellátott haszongépjárművek széles köre számára lesz elérhető, ide értve a két- és négykerék-meghajtású, valamint a törzscsuklós traktorokat.

A John Deere az év során tervezi a kompatibilitás kiterjesztését a traktorokon kívüli gépekre is. A tervek szerint a rendszer a fülkés és a fülke nélküli, az első és hátsó kormányzott tengelyű, a nyitott és a zárt hidraulikus rendszerű mezőgazdasági gépekre is installálható lesz majd.

Az AutoTrac előnyei jól ismertek. Nagyban csökkenti a kihagyásokat és átfedéseket a megművelt területek tekintetében, ami az üzemanyag-, vetőmag-, műtrágya- és növényvédőszer-költségeket is csökkenti. Ennek a rendszernek a segítségével most minden gazda automatikus vezérléssel rendelkező járművekre tehet szert anélkül, hogy újak gépeket kellene beszereznie. A gazdáknak csak egy felhasználói felület kezelését kell csak elsajátítaniuk, minden ezen fog futni

- mondta John Mishler.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?