Indul a nagy verseny: hamarosan kiderül, kik az ország legmenőbb láncfűrészesei

Indul a nagy verseny: hamarosan kiderül, kik az ország legmenőbb láncfűrészesei

agrarszektor.hu
Egy év kényszerű szünetet követően, 2021. augusztus 28-án, Bükkzsércen ismét megrendezik a STIHL Fakitermelő Versenyt. A Stihl Kft. 30 éves fennállását jubiláló eseményre a 2019-es országos döntő csapatai kaptak meghívást, valamint a regisztrációs időszakban jelentkezők is sorompóba állhatnak.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az idén 30 éves fennállását ünneplő Andreas Stihl Kereskedelmi Kft. immár húsz éve, 2001-ben szervezte országos bajnoksággá a fakitermelő versenyeket, amelyek versenyszámai a fakitermelés során végzett feladatok gyors, pontos és biztonságos végrehajtását modellezik - olvasható a közleményben. A Bükkzsérci Falunappal és a Regionális Vadásznappal egyszerre tartott jubileumi verseny két számból áll: a fakitermelés részfeladatait tartalmazó kombináltból és a motorfűrész-szerelésből. 

A különleges alkalomból szervezett eseményen a 2019-es országos döntő csapatai, valamint a most lezárult regisztrációs időszakban jelentkezettek vesznek részt, így összesen 32, egyenként négy főből álló csapat méri össze tudását, erejét 2021. augusztus 28-án, 10 órától a Miskolctól 30, Egertől pedig 25 kilométerre, a Bükki Nemzeti Park déli határán fekvő Bükkzsércen. A versenyen minden csapat kétszer hajtja végre az adott versenyszámot. A kombinált az erre a célra kialakított, 20 méter széles pályán, a szerelés pedig elkülönített helyen, szerelőasztalokon zajlik. Az eredményhirdetés várhatóan 16 órakor lesz. A részletes programmal kapcsolatos további információkitt olvashatók.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 20. 06:02