2023. szeptember 23. szombat Tekla
Itt van minden növényimádó álma: ezzel pofonegyszerű lesz a kertészkedés

Itt van minden növényimádó álma: ezzel pofonegyszerű lesz a kertészkedés

agrarszektor.hu
Az utóbbi időben egyre kézenfekvőbb az az eljárás, hogy minden felmerülő helyzetre, problémára először az interneten, egészen pontosan a mindig nálunk levő okoseszközeink mobilnetjén keresünk megoldást. Legyen szó színház- vagy repülőjegy foglalásról, egy aktuális kérdés megválaszolásáról, vagy akár egy tetszetős, de általunk nem ismert növény azonosításáról. Ez utóbbi helyzetekre nyújtanak megoldást a növényfelismerő alkalmazások, amelyek - több-kevesebb hatékonysággal - a "mindig magunknál hordott" kis növényhatározót hivatottak kiváltani. A Picture This - Instantly identify your plants ezen alkalmazások újabb generációját képviseli, és természetesen nem elégszik meg a kérdéses növények puszta felismerésével. Ennél jóval többet nyújt.

Jön a magyar agrárium kihagyhatatlan toprendezvénye, az Agrárszektor Konferencia | 2023. november 29-30., Siófok

A rendezvény az éves agráresemények összegzése és értékelése mellett hosszabb távú jövőképet is felvázól a résztvevők számára a megalapozott fejlesztési és beruházási döntésekhez. A konferencián a hazai államigazgatási, banki, vállalati és érdekképviseleti szféra csúcsvezetői nyújtanak első kézből származó, releváns információkat, amelyek az agrárgazdaság valamennyi szereplője – a termelők, az élelmiszergyártók és a kereskedők – számára egyaránt hasznos tájékoztatásul szolgálhatnak.

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4-4 pont kapható az eseményen való részvételért. (A kredit pont érvényesítéséhez mindkét nap külön regisztráció szükséges a helyszínen!)

A Picture This - Instantly identify your plants mobilos alkalmazás azon eszközök közé tartozik, amelyre minden, magára valamit is adó hobbikertésznek szüksége lehet. Az applikáció, noha egyelőre csak angol nyelven létezik, hatalmas segítséget nyújthat minden kertszerető embernek, tudhattuk meg a KertTV ajánlójából. A Picture This funkcióit tekintve egy növényhatározó, egy kertészeti tanácsadó, egy határidőnapló és egy közösségépítő játék egyvelegének tűnik, amely azonban cseppet sem tolakodóan ajánlja magát.

Ahogy arra a videó is kitér, a Picture This alkalmazás csak angolul és csak fizetős konstrukcióban érhető el. Az applikáció, a letöltés után, a regisztráció során elkéri a bankkártyánk/hitelkártyánk adatait is, és ha a hét napos ingyenes próbaverzió lejárta után nem mondjuk le az szolgáltatást, akkor automatikusan levonja a teljes éves díjat, ami jelenleg 7000 forintot jelent.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2023
Az év legkiemelkedőbb 2 napos agrárgazdasági eseménye Siófokon!
Budapest Economic Forum 2023
A Portfolio legjelentősebb makrogazdasági konferenciája.
Sustainable World 2023
A fenntarthatóság szükséges szektorsemleges lépés!
EZT OLVASTAD MÁR?