A Cargilltól vásárolt telephelyeket Bige László cége

agrarszektor.hu
Hat telephelyet vásárolt a Bige László milliárdos nagybefektető tulajdonában lévő Bige Holding cégcsoport a Cargill Magyarország Zrt.-től. A holding közlése szerint a telephelyeken lévő raktárak csomagolt műtrágya, termény, vetőmag és növényvédő szer tárolására egyaránt alkalmasak.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A Bige Holdinghoz tartozó pétfürdői Nitrogénművek Zrt. Somogy megyében Barcson, Nagyatádon és Kiskorpádon, Tolna megyében Hőgyészen és Nagydorogon, Békés megyében pedig Nagykamaráson vásárolt telephelyeket a Cargill Magyarország Zrt.-től. Ezzel a cégcsoport magyarországi telephelyeinek száma 10-re bővült, mivel a szintén holdingtag NZRT-TRADE Kft. a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nagykállón, a Békés megyei Sarkadon és a Bács-Kiskun megyei Bátmonostoron, míg a Nádudvari Agrokémiai Kft. a Hajdú-Bihar megyei Nádudvaron üzemeltet telephelyet. (Külföldön pedig a Nitrogénművek Zrt. romániai leányvállalata is vásárolt nemrég Romániában, Temes megyében két telephelyet).

Zöldítés, új élelmiszeripari GINOP források, uniós pályázati dömping, agrárfinanszírozás, versenyképes húsmarhatartás - és ez még csak néhány téma, amelyekről az idei hajdúböszörményi Kelet-magyarországi Agrárfórumon hallhat! Nemcsak szakmai program hanem kiváló kapcsolatépítési lehetőségek és egyedülálló attrakciók is várják: versenytraktorok, traktorhúzó verseny, 3 napos agrárexpó, traktorkarnevál. Kattintson a részletes programért és jelentkezzen azonnal!


A telephelyeken elhelyezkedő raktárak alkalmasak csomagolt műtrágya mellett termény, vetőmag és növényvédő szer tárolására - közölte a cégcsoport. A telephelyek segítséget nyújtanak ahhoz, hogy a vonzáskörzetében gazdálkodó Partnereink kiszolgálását még magasabb színvonalúvá tegyük. A Bige Holding a közeljövőben további telephelyek vásárlását tervezi belföldön és exportpiacain egyaránt.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Az IKR Agrárral a gabonapiacon az egész kontinens erőforrása a gazdáért dolgozik (x)

Az orosz-ukrán háború miatt a piacokat elöntő olcsó gabona, hazánk legfontosabb olaszországi exportpiacán feltörekvő szerb és román termelők – az elmúlt években a magyar vetésstruktúra fennmaradását a legtöbben az éghajlatváltozástól féltették, de látszik, hogy az agrárium legégetőbb kihívását az erősödő partnerek jelentik.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 14. 06:02