Sosem találnád ki mi történik a londoni utcák alatt (videó)

agrarszektor.hu
Több mint 30 méterrel a föld alatt termeszt salátát és különböző csíranövényeket egy londoni cég. A talaj nélküli növénytermesztésnek és a LED lámpáknak köszönhetően, egész évben növényvédő szerek használata nélkül termeszthetők a növények London utcái alatt.

Agrárium 2024 konferencia | március 19., Kecskemét Four Points by Sheraton

Március 19-én rendezi meg a Portfolio Csoport kecskeméti Agrárium 2024 Konferenciáját, amely az egyik legnagyobb szakma eseménynek számít a tavaszi agrárrendezvények sorában.

Előad többek között Andréka Tamás, Bene Zoltán, Éder Tamás, Győrffy Balázs és Herczegh András is!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

Egy londoni cég salátát és különböző csíranövényeket (olyan apró növények, amelyek a csírázást követő 5-10 nap elteltével, vagyis az első igazi levelek megjelenését követően fogyaszthatók) termeszt 33 méterrel london utcái alatt - írja a www.euronews.com. A föld alatti növénytermesztés hidroponikával (a növénytermesztés azon módja, amikor a növény nem talajban növekszik, hanem tápoldatban vagy tápoldattal rendszeresen átjárt anyagban) és LED lámpák segítségével történik. A különböző technológiáknak köszönhetően így egész évben, növényvédőszer-mentesen termeszthetők a növények. 

Közeleg az évkezdet egyik legjelentősebb agráreseménye, a március 7-i kecskeméti Agrárium 2019 konferencia. Tudni akarja, hogyan juthat hozzá az idei agrártámogatásokhoz és mennyi támogatást igényelhet? Hogyan változik a minden gazdálkodót érintő hazai földügyi szabályozás? A legfontosabb támogatási, jogszabályi és piaci változásokról kaphat fontos szakmai és gyakorlati információkat a szakpolitika, a közigazgatás és az üzleti élet csúcsvezetőitől, illetve első számú döntéshozóitól a március 7-i kecskeméti Agrárium 2019 konferencián.

A cég elmondása szerint ugyanakkor komoly korlátokba ütköznek a magas energiaköltségek, valamint a munkaerő megfizetése miatt. Hozzátették azt is, hogy a következő 20-30 évben a mesterséges intelligencia és a robotika elterjedése miatt, valószínűleg nagy mértékben szűnik majd meg a munkaerő-igény az egyes ágazati szinteken.

A föld alatti növénytermesztő egységről az alábbi videó készült:

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Egyensúly a szakértelem és a megfizethető árak között (x)

2024-től elérhető a piacon a BASF által kifejlesztett, kizárólag a KITE által forgalmazott költséghatékony gombaölőszer-kombináció, mely megbízható védelmet nyújt a legtöbb levélbetegség ellen a kalászos szegmensben.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
Még early bird kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?