Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2022.11.28. hétfő

Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2022.11.28. hétfő

agrarszektor.hu
Napközben javulnak a látási viszonyok, de az ország nagyobb részén párás, rétegfelhős idő lesz a jellemző, szakadozások nagyobb eséllyel az északkeleti, keleti országrészben fordulhatnak elő - derül ki az Agrárszektor hétfői (2022.11.28.) országos középtávú előrejelzéséből. Jó lenne kimenni a földekre, de nem tudja vigyen-e magával gumicsizmát? Permetezne, de lehet, hogy lesz szél? Eljött a betakarítás ideje, de nem biztos benne, hogy ezt a meteorológia is így gondolja? Segítünk! Mutatjuk, milyen időjárás várható a mai, hétfői (2022.11.28.) napon.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Hétfő reggel az ablakon kinézve, nem biztos benne, hogy zavartalanul elvégezheti a napi munkákat? Tudni szeretné várható-e csapadék, lesz-e szél, esetleg lehet-e viharra számítani? Kíváncsi rá, hogy permetezésre alkalmas-e az időjárás, esetleg az ország különböző agrometeorológiai térképei érdeklik? Itt az Agrárszektor napi időjárásjelentése. Ilyen időjárásra készüljön a mai, hétfői (2022.11.28.) napon.

2022.11.28. hétfő: Napközben javulnak a látási viszonyok, de az ország nagyobb részén párás, rétegfelhős idő lesz a jellemző, szakadozások nagyobb eséllyel az északkeleti, keleti országrészben fordulhatnak elő. Számottevő csapadék nem lesz, legfeljebb gyenge eső, szitálás alakulhat ki. A Dunántúlon megélénkül, néhol megerősödik a déli, délkeleti szél.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 8 fok között valószínű. Késő estére -3 és +5 fok közé hűl le a levegő.

Orvosmeteorológiai tájékoztató: Ciklon előoldali áramlása a meghatározó, ezért gyenge melegfronti tünetek tapasztalhatóak.

A következő napon várható időjárás

2022.11.29 kedd: Nappal a köd, illetve rétegfelhőzet zsugorodik, de főleg a Dunántúlon maradhatnak felhős, párás területek. Másutt több-kevesebb napsütésre számítani lehet, ugyanakkor egyre több fátyolfelhő is érkezik. Számottevő csapadék nem valószínű. Időnként megélénkülhet a délkeleti, majd északkeleti szél. A maximum 3 és 8 fok között alakul.

Friss híreink:

Itt a csúf igazság a durva élelmiszerárakról: ehhez jobb lesz hozzászokni itthon

Soha nem látott nehézségekkel kell szembenézniük a termelőknek Magyarországon, és ahhoz, hogy az agrárium szereplői talpon tudjanak maradni, a példátlan költségnövekedést valamelyest be kell építeniük a fogyasztói árakba - mondta az Agrárszektornak Giacomo Pedranzini, a Kometa 99 Zrt. ügyvezető igazgatója. Hozzátette, az energiaválság és az infláció együttes hatása kőkeményen csapódik a termelők mellett a fogyasztókon is, akik sokszor az olcsóbb, gyengébb minőségű termékek vásárlására vannak rákényszerülve. Túlzás nélkül ki lehet jelenteni, hogy búcsút inthetünk az olcsó élelmiszereknek, és meg kell barátkoznunk a gondolattal, hogy a magas árak velünk fognak maradni.

Pofonegyszerű: így gondozd a mikulásvirágot, hogy garantáltan virágozzon

Közeleg az egyik kedvenc ünnepünk, így a boltok is megtelnek a népszerű, döntően pirosas növénnyel, a mikulásvirággal! Szinte minden lelkes szobanövénykedvelő otthonában járt már ez a növény, mégis sokan nem tudják hogyan érdemes őket gondozni. A boltokban élénken virágzó növény a téli szezon slágere, ezért ha eddig úgy érezted lehetetlen életben tartani ezt a különleges növényt, akkor most segítünk neked!

Elpusztíthatatlan növények a lakásba: ezek a zöldek szinte mindent túlélnek

A kevésbé gyakorlott kertészeknek, illetve növényimádóknak, és az elfoglalt, örökké időhiányban szenvedő embereknek sem kell lemondaniuk arról, hogy különböző zöldekkel rakják tele a házukat, lakásukat. Rengeteg olyan szobanövény létezik ugyanis, amelyik mindössze minimális gondozást és odafigyelést igényel csak, mégis csodás díszei lesznek otthonunknak. Összegyűjtöttünk 14 olyan növényt, ami szinte bármit túlél, és csak kevés törődésre van szüksége.

NEKED AJÁNLJUK
Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.02.12. szerda
Növény

Friss! Agrárszektor időjárás előrejelzés: 2020.02.12. szerda

Reggel, délelőtt többnyire derült vagy gyengén felhős, napos idő várható, majd a déli óráktól megnövekszik a felhőzet, és elszórtan záporeső is kialakul, az Északi-középhegységben hózápor, délnyugaton egy-egy zivatar is előfordulhat

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?