2021. május 10. hétfő Ármin, Pálma

Hírek - Növény

Mobilon is elérhető a kamarai applikáció

Megújult a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) okostelefonos applikációja, így az eddig csak a kamara internetes portálján elérhető szolgáltatások mobil környezetben is elérhetők. Az applikációt bővítették növényvédelmi és agrometeorológia menüpontokkal is. A NAK 2018-ban további fejlesztéseket hajt végre.
 
 

A NAK APP 2.0 projektjének részeként az eddig csak internetes portálon elérhető szolgáltatások mobil környezetben is megjelennek - derül ki az agrárkamara közleményéből. Az applikáció korábbi szolgáltatásai, illetve funkciói (őstermelői kártya lekérdezés, hírek, falugazdász kereső) mellett az agrometeorológia, a növényvédelem, a kibővült "hírek menüpontok", illetve a NAK által üzemeltetett "Itthonról-otthonra" nevű, életmód témájú Facebook-oldal is elérhetővé vált. 

2 nap, 80 előadó, 800 résztvevő, és az agrárszektor legforróbb témái. Termelők, gazdák, döntéshozók, véleményformálók az agráriumból egy helyen egy időben csak az agrárszektor konferencián!


Az agrometeorológia és a növényvédelem funkciókkal a gazdálkodók területre és növénykultúrára lebontva, heti rendszerességgel szöveges növényvédelmi információkat kaphatnak. A rendszerrel a gazdálkodók a különböző időjárási adatokat településekre lebontva kérhetik le.

Az alkalmazás Android operációs rendszert használó telefonokra a Google Play áruházból, iPhone készülékekhez pedig az App Store-ból ingyenesen érhető el. A NAK applikációjának további fejlesztése 2018-ban várható.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu