Mobilon is elérhető a kamarai applikáció

agrarszektor.hu
Megújult a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) okostelefonos applikációja, így az eddig csak a kamara internetes portálján elérhető szolgáltatások mobil környezetben is elérhetők. Az applikációt bővítették növényvédelmi és agrometeorológia menüpontokkal is. A NAK 2018-ban további fejlesztéseket hajt végre.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A NAK APP 2.0 projektjének részeként az eddig csak internetes portálon elérhető szolgáltatások mobil környezetben is megjelennek - derül ki az agrárkamara közleményéből. Az applikáció korábbi szolgáltatásai, illetve funkciói (őstermelői kártya lekérdezés, hírek, falugazdász kereső) mellett az agrometeorológia, a növényvédelem, a kibővült "hírek menüpontok", illetve a NAK által üzemeltetett "Itthonról-otthonra" nevű, életmód témájú Facebook-oldal is elérhetővé vált. 

2 nap, 80 előadó, 800 résztvevő, és az agrárszektor legforróbb témái. Termelők, gazdák, döntéshozók, véleményformálók az agráriumból egy helyen egy időben csak az agrárszektor konferencián!


Az agrometeorológia és a növényvédelem funkciókkal a gazdálkodók területre és növénykultúrára lebontva, heti rendszerességgel szöveges növényvédelmi információkat kaphatnak. A rendszerrel a gazdálkodók a különböző időjárási adatokat településekre lebontva kérhetik le.

Az alkalmazás Android operációs rendszert használó telefonokra a Google Play áruházból, iPhone készülékekhez pedig az App Store-ból ingyenesen érhető el. A NAK applikációjának további fejlesztése 2018-ban várható.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. március 29. 06:03