Módosul a kérelmezési eljárás

agrarszektor.hu
A 2010 évre vonatkozó, védett őshonos és veszélyeztetett mezőgazdasági állatok támogatását február helyett idén március végéig lehet kérelmezni a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz - adta hírül az MTI.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A köztestület közleményében hangsúlyozza, hogy csak a támogatási határozattal rendelkező ügyfelek adhatnak be kifizetési kérelmet.

A Vidékfejlesztési Minisztérium Új Magyarország Vidékfejlesztési Programban illetékes hatóságának adatai alapján azt lehet tudni, hogy közel 700 gazdálkodó nyújtotta be kérelmét a védett őshonos, valamint a veszélyeztetett mezőgazdasági állatok tartásának támogatására.

A kamara azt is közzé tette, hogy a kérelmek egyes célprogramok közti megoszlása alapján olyan elvi döntés született, mely szerint egyetlen célprogramban sem kerül sor a kérelmek forráshiány miatti elutasítására.

Ez a döntés azonban nem helyettesíti az egyes kérelmekre vonatkozó egyedi döntést, az minden esetben az egyes támogatási kérelmekre hozott határozatokban fog megjelenni.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Fókuszban a tányérvédelem (x)

A napraforgó termésbiztonsága szempontjából az első kezelés kulcsfontosságú, de nem szabad megfeledkeznünk a tányér védelméről sem, mely a további minőség- és mennyiségmegőrzés záloga.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?