Módosul a kérelmezési eljárás

agrarszektor.hu
A 2010 évre vonatkozó, védett őshonos és veszélyeztetett mezőgazdasági állatok támogatását február helyett idén március végéig lehet kérelmezni a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz - adta hírül az MTI.

Agrárium 2024 konferencia | március 19., Kecskemét Four Points by Sheraton

Március 19-én rendezi meg a Portfolio Csoport kecskeméti Agrárium 2024 Konferenciáját, amely az egyik legnagyobb szakma eseménynek számít a tavaszi agrárrendezvények sorában.

Előad többek között Andréka Tamás, Bene Zoltán, Éder Tamás, Győrffy Balázs és Herczegh András is!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

A köztestület közleményében hangsúlyozza, hogy csak a támogatási határozattal rendelkező ügyfelek adhatnak be kifizetési kérelmet.

A Vidékfejlesztési Minisztérium Új Magyarország Vidékfejlesztési Programban illetékes hatóságának adatai alapján azt lehet tudni, hogy közel 700 gazdálkodó nyújtotta be kérelmét a védett őshonos, valamint a veszélyeztetett mezőgazdasági állatok tartásának támogatására.

A kamara azt is közzé tette, hogy a kérelmek egyes célprogramok közti megoszlása alapján olyan elvi döntés született, mely szerint egyetlen célprogramban sem kerül sor a kérelmek forráshiány miatti elutasítására.

Ez a döntés azonban nem helyettesíti az egyes kérelmekre vonatkozó egyedi döntést, az minden esetben az egyes támogatási kérelmekre hozott határozatokban fog megjelenni.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Egyensúly a szakértelem és a megfizethető árak között (x)

2024-től elérhető a piacon a BASF által kifejlesztett, kizárólag a KITE által forgalmazott költséghatékony gombaölőszer-kombináció, mely megbízható védelmet nyújt a legtöbb levélbetegség ellen a kalászos szegmensben.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
Még early bird kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. február 23. 06:02