2024. július 27. szombat Olga, Liliána

Módosul a kérelmezési eljárás

agrarszektor.hu
A 2010 évre vonatkozó, védett őshonos és veszélyeztetett mezőgazdasági állatok támogatását február helyett idén március végéig lehet kérelmezni a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz - adta hírül az MTI.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

A köztestület közleményében hangsúlyozza, hogy csak a támogatási határozattal rendelkező ügyfelek adhatnak be kifizetési kérelmet.

A Vidékfejlesztési Minisztérium Új Magyarország Vidékfejlesztési Programban illetékes hatóságának adatai alapján azt lehet tudni, hogy közel 700 gazdálkodó nyújtotta be kérelmét a védett őshonos, valamint a veszélyeztetett mezőgazdasági állatok tartásának támogatására.

A kamara azt is közzé tette, hogy a kérelmek egyes célprogramok közti megoszlása alapján olyan elvi döntés született, mely szerint egyetlen célprogramban sem kerül sor a kérelmek forráshiány miatti elutasítására.

Ez a döntés azonban nem helyettesíti az egyes kérelmekre vonatkozó egyedi döntést, az minden esetben az egyes támogatási kérelmekre hozott határozatokban fog megjelenni.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. július 26. 13:31