Új technológiák bevezetését tervezi a Nagisz

Új technológiák bevezetését tervezi a Nagisz

agrarszektor.hu
Az idei év is egy hullámvasút volt, mindenki érezhette a gazdasági nehézségeket, az infláció és a háború hatásait - mondta Szűcsné Szaniszló Zsuzsa, a Nagisz Csoport marketing és kommunikációs felelőse a Portfolio Agrárszektor 2023 Konferencián. Hozzátette, mindezeket ők is megérezték a cégcsoportban, például különböző beszerzési nehézségek formájában, ugyanakkor továbbra is komoly hangsúlyt szeretnének fektetni az új technológiák bevezetésére is.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Szűcsné Szaniszló Zsuzsa elmondta, hogy a 2023-as év nehézségeit ők is megérezték a cégcsoportban, a különböző árak és egyéb beszerzési nehézségek formájában. A szakember a Portfolio Agrárszektor 2023 Konferencián beszélt arról is, hogy a cég növekedő pályán van, és talán az volt az idei év egyik legnagyobb kihívása, hogy ezt tudják és merjék is kommunikálni. Szűcsné Szaniszló Zsuzsa a jövővel kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy kettős feladatuk van: a cégcsoport 2025-ben fogja ünnepelni a 75. születésnapját, amire fel kell készülniük, valamint továbbra is komoly hangsúlyt szeretnének fektetni az innovációra, az új technológiák bevezetésére is.

Ez a konferencia lehetőséget teremt a szakmának arra, hogy találkozzanak, és tudást, információt osszanak meg, ráadásul ezek az információk a sajtón keresztül mindenkihez eljuthatnak

- tette hozzá a szakember.

Címlapkép forrása: Agrárszektor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Fókuszban a tányérvédelem (x)

A napraforgó termésbiztonsága szempontjából az első kezelés kulcsfontosságú, de nem szabad megfeledkeznünk a tányér védelméről sem, mely a további minőség- és mennyiségmegőrzés záloga.

FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?