2023. február 5. vasárnap Ágota, Ingrid

Vigyázat, szélhámos pályázatíró iroda fosztogat a Dél-Alföldön!

agrarszektor.hu
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) az Agrárszektor.hu-nak eljuttatott közleményében hívja fel a tagjai figyelmét egy dél-alföldi pályázatíró iroda káros tevékenységére. A gyanútlan emberektől nem létező tanyafejlesztési pályázatok megírására kérnek el pénzt.

Agrárium 2023 konferencia

Az évkezdet egyik legfontosabb rendezvénye Kecskeméten: a konferencia célja, hogy bemutassa azokat a legjelentősebb támogatási, jogszabályi, finanszírozási, piaci, innovációs és gépesítési változásokat, amelyek alapvetően meghatározhatják az ágazati vállalkozások 2023-as tevékenységét. Minden hazai agrárszereplőnek elengedhetetlen információs forrás!

A Kamara tagsága részéről több bejelentés érkezett, miszerint a meg nem nevezett, tisztességtelen iroda tanyapályázat elkészítésére vesz fel megrendeléseket egyszeri, nettó 200 ezer forint megbízási díjért, 98 százalékos nyerési eséllyel kecsegtetve a tanyán élő embereket. A cég jellemzően kisebb településeken, a postaládákba behelyezett szórólapokon hirdeti "szolgáltatásait".

A NAK felhívja tagjai figyelmét, hogy jelenleg nincs tanyafejlesztési pályázat, így azt javasolja az érintetteknek, hogy tartózkodjanak minden, a pályázat megírásában való közreműködéssel kapcsolatos előzetes kötelezettségvállalástól.

Az aktuális pályázatokról a falugazdászok tudnak hiteles tájékoztatással szolgálni.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárium 2023
A tavasz meghatározó agrárgazdasági eseménye március 21-én Kecskeméten.
EZT OLVASTAD MÁR?