Be kell mennie a falugazdászhoz? - Itt vannak a legújabb szabályok

agrarszektor.hu
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) tovább szigorította a személyes ügyfélfogadási szabályokat a falugazdász-irodákban a rendkívüli ügyfélfogadási időszak alatt. Mindennek azért van jelentősége, mert közelednek a kérelembeadási határidők.

Fenntartható élelmiszergyártás – Ez a jövő befektetése?

Személyes befektetői klubon mutatjuk be a tőzsdei kibocsátásra készülő Civita Group tevékenységét, működését, az iparágban rejlő potenciált. A magyar családi, kukoricafeldolgozó vállalkozás fenntartható módon állítja elő termékeit, melyek csak természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, a teljesértékű és változatos táplálkozáshoz igazodva. A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!

Az elmúlt időszakban a magyar kormány több, a személyek érintkezését korlátozó intézkedést rendelt el a koronavírus-járvány miatt. A NAK március 16-tól a személyes ügyfélfogadásban új ügyfélfogadási rendet vezetett be, amit most további változtatásokkal egészített ki, hogy tagjai és munkavállalói egészségét megóvja, valamint a kialakult helyzetben is ki tudja szolgálni tagjai igényeit, olvasható a Kamara oldalán.

Azért, hogy minimálisra csökkentsék a nagyobb létszámú csoportok kialakulásának lehetőségét a falugazdász-irodákban, a NAK arra kéri tagjait, hogy először elektronikus úton, e-mailben, vagy telefonon keresztül keressék az illetékes falugazdászokat. Ekkor a falugazdászok mérlegelik, hogy a továbbiakban szükséges-e személyes ügyintézés vagy az egyéb úton rendezhető-e.

Amennyiben elkerülhetetlen a személyes ügyintézés, erre kizárólag abban az esetben van lehetőség, ha a kamarai tag előtte e-mailen vagy telefonon, előre időpontot egyeztetett a falugazdászával!

A Kamara arra kéri tagjait, hogy amennyiben személyes ügyintézésre érkeznek, az alábbi szabályokat tartsák be:

  • Csak egészséges ügyfelek léphetnek a helyiségbe!
  • Az irodában egyszerre csak annyi ügyfél tartózkodhat ahány falugazdász ügyfélfogadást tart!
  • Amennyiben kísérővel érkezett, kérjük, a kísérő az irodán kívül várakozzon!
  • A helyiség ajtaját csukják be érkezéskor és távozáskor!
  • A várakozó ügyfeleket megkérjük, az irodán kívül tartózkodjanak!

Központi elérhetőségek: ugyfelszolgalat@nak.hu

Az ügyfélszolgálat ingyenesen hívható száma: +36 80 900 365

A nyitva tartó irodák napi listája ezen a linken érhető el.

Az agrarszektor.hu emellett arra hívja fel az érintett gazdák figyelmét, hogy hamarosan lejár az anyajuhtartástámogatási kérelem szankciómentes beadásának március 20-ai határideje, ráadásul a 25 naptári napot meghaladó késedelmes benyújtás esetén a kérelem is visszautasításra kerül!

EZ IS ÉRDEKELHET

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Hitelezés 2023
Az emelkedő kamatkörnyezet hatása a hitelpiacra és a bankszektorra.
Sustainable Tech 2023
Innováció ma, zöld gazdaság holnap.
Vállalati Energiabeszerzés 2023
Uniós és hazai szabályozási keretek, várható gáz- és áramalakulás a háború és a gáztároló feltöltési kihívások nyomán
EZT OLVASTAD MÁR?