Be kell mennie a falugazdászhoz? - Itt vannak a legújabb szabályok

Be kell mennie a falugazdászhoz? - Itt vannak a legújabb szabályok

agrarszektor.hu
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) tovább szigorította a személyes ügyfélfogadási szabályokat a falugazdász-irodákban a rendkívüli ügyfélfogadási időszak alatt. Mindennek azért van jelentősége, mert közelednek a kérelembeadási határidők.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Az elmúlt időszakban a magyar kormány több, a személyek érintkezését korlátozó intézkedést rendelt el a koronavírus-járvány miatt. A NAK március 16-tól a személyes ügyfélfogadásban új ügyfélfogadási rendet vezetett be, amit most további változtatásokkal egészített ki, hogy tagjai és munkavállalói egészségét megóvja, valamint a kialakult helyzetben is ki tudja szolgálni tagjai igényeit, olvasható a Kamara oldalán.

Azért, hogy minimálisra csökkentsék a nagyobb létszámú csoportok kialakulásának lehetőségét a falugazdász-irodákban, a NAK arra kéri tagjait, hogy először elektronikus úton, e-mailben, vagy telefonon keresztül keressék az illetékes falugazdászokat. Ekkor a falugazdászok mérlegelik, hogy a továbbiakban szükséges-e személyes ügyintézés vagy az egyéb úton rendezhető-e.

Amennyiben elkerülhetetlen a személyes ügyintézés, erre kizárólag abban az esetben van lehetőség, ha a kamarai tag előtte e-mailen vagy telefonon, előre időpontot egyeztetett a falugazdászával!

A Kamara arra kéri tagjait, hogy amennyiben személyes ügyintézésre érkeznek, az alábbi szabályokat tartsák be:

  • Csak egészséges ügyfelek léphetnek a helyiségbe!
  • Az irodában egyszerre csak annyi ügyfél tartózkodhat ahány falugazdász ügyfélfogadást tart!
  • Amennyiben kísérővel érkezett, kérjük, a kísérő az irodán kívül várakozzon!
  • A helyiség ajtaját csukják be érkezéskor és távozáskor!
  • A várakozó ügyfeleket megkérjük, az irodán kívül tartózkodjanak!

Központi elérhetőségek: ugyfelszolgalat@nak.hu

Az ügyfélszolgálat ingyenesen hívható száma: +36 80 900 365

A nyitva tartó irodák napi listája ezen a linken érhető el.

Az agrarszektor.hu emellett arra hívja fel az érintett gazdák figyelmét, hogy hamarosan lejár az anyajuhtartástámogatási kérelem szankciómentes beadásának március 20-ai határideje, ráadásul a 25 naptári napot meghaladó késedelmes benyújtás esetén a kérelem is visszautasításra kerül!

EZ IS ÉRDEKELHET

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 20. 06:02