Megtudtuk: egy hónapra leállítja termelését a Nitrogénművek

Megtudtuk: egy hónapra leállítja termelését a Nitrogénművek

agrarszektor.hu
November 6-tól december 6-ig, tehát egy teljes hónapra, leáll a Nitrogénművek ammónia üzeme. A hivatalos közzétételi oldalon szereplő információk alapján a november 6-i gáznap kezdetétől a 610 MWh/órás gázfelhasználási igény nullára esik.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Mindez pedig azért érdekes, mert az elmúlt években nem volt példa arra, hogy egy leállást rögtön kerek egy hónaposra meghirdessen a régió legnagyobb műtrágyagyártó vállalkozása. Tavaly az extrém magas gázárak mellett voltak több hetes leállások, de azokhoz az időkhöz képest most sokkal alacsonyabbak a gázárak, ami a műtrágya gyártás messze legnagyobb költségtételét jelenti - írja a Portfolio. Nem karbantartásról van szó, hanem tervezett egyéb kiesésről, pontosabban leállásról, mert ezt mutatja az esemény részletes adatlapja.

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?