Fontos megállapodást kötött a MAGOSZ és a Magyar Fejlesztésösztönző Iroda

Fontos megállapodást kötött a MAGOSZ és a Magyar Fejlesztésösztönző Iroda

agrarszektor.hu
2023. december 18-án együttműködési megállapodást írt alá a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége (MAGOSZ) és a Magyar Fejlesztésösztönző Iroda (MFOI). A partnerség a magyar agrárszereplők versenyképességének fokozása és a közvetlen kezelésű Európai Uniós pályázatokban való eredményes szereplés elősegítése céljából jött létre

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A dokumentumot Jakab István, a MAGOSZ elnöke, valamint Petri Bernadett, az MFOI ügyvezetője írták alá. A MAGOSZ Magyarország legnagyobb agrár érdekképviseleti szervezete, melynek vidéki bázisát több száz helyi gazdakör és 19 vármegyei gazdaköri szövetség alkotja, továbbá az Országos Ifjú Gazda Tagozatát és az Országos Gazdasszony Tagozatát is aktívan működteti. Az MFOI-t azzal a céllal hozta létre a magyar kormány, hogy hozzájáruljon a közvetlen kezelésű uniós programokban való magyar részvétel növeléséhez, illetve segítse a magyar és közép-kelet-európai szereplőket a pályázásban.

EZ IS ÉRDEKELHET
EZ IS ÉRDEKELHET

A két szervezet együttműködésének elsődleges célja a magyar mezőgazdasági termelők helyzetének javítása az MFOI szakértelmének és nemzetközi kapcsolatrendszerének bevonásával, olyan sikeres fejlesztési pályázatokon keresztül, amelyek jövőbe mutatóak, európai kihívásokra nyújtanak választ, nemzetközi együttműködéseken alapulnak, és más gazdasági szektorok aktív részvételével valósulnak meg. A közös munka az alábbi területekre összpontosít:

  • Szemléletformálás: A mezőgazdasági szereplők ismereteinek és tudatosságának növelése az EU-s források felhasználásával kapcsolatban.
  • Kompetencia fejlesztés: A gazdálkodók készségeinek fejlesztése a közvetlen EU pályázatok kihívásaihoz való alkalmazkodás érdekében.
  • Tudás- és információ megosztás: Az aktuális európai agrárszakmai trendek és a közvetlen brüsszeli programok vonatkozó híreinek nyomonkövetése és ezek kommunikációja a magyar mezőgazdasági szereplők felé.
  • Együttműködések segítése: Az agrárium, valamint a kapcsolódó iparágak szereplői, kutatóintézetek, egyetemek és vállalkozások közötti együttműködés elősegítése a hatékony pályázás érdekében.

Címlapkép forrása: MFOI

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?