Idén is díjesőt hoz az Agrárszektor Konferencia - Pályázzon és nyerjen Ön is!

Idén is díjesőt hoz az Agrárszektor Konferencia - Pályázzon és nyerjen Ön is!

agrarszektor.hu
Az év legsikeresebb és legpéldamutatóbb agrárgazdasági szereplői kapnak rangos díjakat az év vége nagy agráreseményén, a kétnapos Agrárszektor Konferencián, amelyet november 30. - december 1.-én rendez meg Siófokon a Portfolio Csoport. Az elismeréseket nyolc kategóriában topvezetőkből álló szakmai zsűri ítéli oda. Legyen Ön is a díjeső részese, pályázzon vagy jelöljön a rangos díjakra!

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A Portfolio által alapított rangos agrárszakmai elismerések célja, hogy egy-egy évben díjazni lehessen a legkiemelkedőbb agrárgazdasági teljesítményeket. A siófoki Agrárszektor Konferencián az ágazat szereplői a következő nyolc kategóriában nyerhetnek díjakat:

  • Év női agrárvállalkozója díj
  • Év fiatal agrárszakembere díj
  • Év kertészete díj
  • Év állattenyésztője díj
  • Év növénytermelője díj
  • Év agrárinnovációja díj
  • Év agrárberuházása díj
  • Portfolio Agrárgazdaságért díj

A Portfolio Agrárgazdaságért díjat az egész ágazat érdekében végzett munka elismeréseként, életmű jellegű díjként adományozzuk. Az Év állattenyésztője díjat, az Év növénytermelője díjat és az Év kertészete díjat azok kaphatják meg, akik egy-egy évben példamutató gazdálkodási eredményeket, sikereket érnek el. Az Év agrárberuházása díjra olyan projektek pályázhatnak, amelyek technológiai színvonalukkal jelentősen hozzájárulnak a hazai agrárgazdaság fejlődéséhez. Az Év fiatal agrárszakemberi díjjal a fiatal agrártehetségek ágazati tevékenységét, az év agrárinnovációja díjjal az előremutató agrárgazdasági újítások eredményeit, az Év női agrárvállalkozója díjjal pedig az agráriumban dolgozó hölgyek kiemelkedő munkáját ismerjük el.

A díjakra a hazai agrárgazdasági élet bármely szereplője pályázhat, illetve javasolhat jelölteket. A Portfolio az érdeklődéseket az agrarszektordijak@portfolio.hu e-mail címen fogadja 2022. július 31-ig. A jelentkezések, illetve a nevezések beküldéséhez egy űrlapot kell kitölteni és beküldeni, amely a portfolio.hu portálon, az Agrárszektor Konferencia weboldalán érhető el. Az űrlapot ide kattintva is le lehet tölteni.

Legyen Ön is az év végi agrár-díjeső részese, nevezzen vagy jelöljön a rangos díjakra!

A nevezések és javaslatok alapján három-öt nevet tartalmazó jelölti listákat állítunk össze, a nyertesekről pedig topvezetőkből álló szakmai zsűri dönt.

A Portfolio az elismeréseket a siófoki konferencia november 30-i szakmai programjának zárásaként, ünnepélyes díjátadó keretében adja át a nyerteseknek.

Címlapkép forrása: Stiller Ákos

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. április 17. 16:02