Rolmako gépek 9 éve Magyarországon!

Rolmako gépek 9 éve Magyarországon! (x)

PR
A Győri Agroker Zrt. a Borsod Agroker Zrt.-vel közösen 2016 óta képviseljük a ROLMAKO márkát Magyarországon! A 9 évvel ezelőtti szerződéskötésünket nagyban befolyásolta a lengyel cég dinamikus piaci növekedése és széles termékkínálata. A vállalat 7400 tonna acélt használ fel évente, gyártási kapacitása több mint 1800 db gép, 40 talajmunkagép-típust kínálnak ügyfelek részére, gyártásuk 80%-a exportra készül, a világ számos országába. A vállalat elsődleges célkitűzése kiváló minőségű termékek előállítása piacképes, reális áron!

A gyártó sokéves tapasztalata és magasan képzett szakembercsapata garantálja a kínálatuk rugalmas bővítését a változó piaci keresletnek megfelelően.

Európa minden országában terjedőben van a sekély talajkímélő (nedvességmegőrző), forgatás nélküli művelési módok, a ROLMAKO legújabb fejlesztései ennek a piaci elvárásnak felelnek meg.

ROLMAKO Active Agro gyomfésű

Az Active Agro gyomfésű elsődleges feladata a mechanikus gyomirtás, de emellett megszünteti a talaj cserepesedését, lezárja a talajfelszínt, továbbá alkalmas a műtrágya bekeverésére a talajba. A gép 7-8 mm fogakkal szerelt, amelyek szöge állítható, munkaszélessége 6–9 és 12 m.

ROLMAKO U 652 Speedcutter rövidtárcsa

Az új Speedcutter rövidtárcsa típusnál a hagyományos 560 mm tárcsalapot 450 mm hullámos tárcsalapra cserélték, ez garantálja, az akár 20 km/h sebesség mellett is, az egyenletes munkamélységet, akár extrém sekély, 2-3 cm munkavégzés esetén is!

ROLMAKO U 445 VibroStar magágykészítő

U 445 VibroStar, a magágykészítés mellett, lúdtalpkapákkal szerelve alkalmas sekély tarlóhántás elvégzésére is. Nagy előnye, a kompaktorhoz képest, hogy kisebb a vonóerőigénye, másrészt nem rendelkezik hengerrel, így nedvesebb talajviszonyok mellett sem dugul be.

U 445 Vibrostar 8 m-es magágykészítőU 445 Vibrostar 8 m-es magágykészítő

Importőr:

Nyugat-Magyarország: Győri Agroker Zrt., +36-30/610-4308, gep@agroker-gyor.hu, facebook

Kelet-Magyarország: Borsod Agroker Zrt. +36-20/518-0504, gep@borsodagroker.hu, facebook

(x)

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?