2024. július 27. szombat Olga, Liliána

Őrület! - El sem hinnéd, mire képesek ezek a sportos disznók (fotók)

agrarszektor.hu
Úszóversenyt rendeztek malacoknak Kínában. A disznók a szemtanúk szerint bátran vetették magukat egy tóba, majd edzőjük vezényletével versenyeztek a célig. Az eseményre minden jegy elkelt, de az állatvédő szervezetek máris kegyetlennek bélyegezték a rendezvényt.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Turisták tömegei tapsoltak, ahogy a malacok egy hídról a vízbe vetették magukat azon a versenyen, amelyet a kínai Hunan tartományban, a Shiyan tónál rendeztek meg május elsején. Szemtanúk állítása szerint a sertések az oldalukra festett számokkal vetették magukat a vízbe és az edzőjük irányításával versenyeztek a célig. 

A szervezők tudatosan képezték ki a malacokat a megmérettetésre, és a verseny után bőséges ételjutalomban részesítették az állatokat. Szerintük egyértelmű volt, hogy maguk a malacok is élvezték az eseményt, mivel a disznók szeretik a vizet.

Ezzel szemben az állatvédő szervezetek kegyetlennek minősítették a rendezvényt. Úgy vélik az állatokat igazságtalan volt lelökni az hídról, amelyről elrajtoltak. A szervezők viszont az esemény kibővítésének lehetőségét keresik. Terveik szerint rendszeres hétvégi versenyeket kellene hirdetni, hogy minél több ember szurkolhasson az ügyes disznóknak.

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. július 26. 13:31