Több hónapos állattetemeket és patkányokat találtak egy sertéstelepen

Több hónapos állattetemeket és patkányokat találtak egy sertéstelepen

agrarszektor.hu
Döglött állatokban mászkáló patkányokra bukkantak egy francia sertéstelepen. A felvételeket a francia közszolgálati televízió hozta nyilvánosságra.

Rangos agrárdíjak az Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen szeptember 15-ig!

Több hónapos tetemek és patkányok hevertek egy francia sertéstelepen, de sem az állategészségügyi hatóságok, sem az agrárszövetkezet nem tudta kideríteni, hogy mi okozta a sertések pusztulását a Côtes-d'Armor-i telepen - írja a Világgazdaság. A telep tulajdonosa magára hagyta az elhullott állatokat. Ezt követően a tetemek állapota arra utalt, hogy az állatok 2020 augusztusa és decembere között pusztultak el.

A telep tulajdonosának több másik sertéstelepe is van. Egy állatvédő szervezet petíciót indított az állattenyésztő összes telepének bezárása érdekében. A telepet birtokló cég 2019-ben 2,4 milliárd euró forgalmat ért el. A most nyilvánosságra került felvételeket követően minden bizonnyal súlyos válságba kerül a cég, és a csőd lehetőségét sem lehet kizárni.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
Sustainable World 2024
Egy konferencia a jövő vállalatainak
Fókuszban a KKV versenyképesség - Herceghalom
Ingyenes KKV rendezvény Herceghalmon
EZT OLVASTAD MÁR?
Agrárszektor  |  2024. július 13. 14:03