Több hónapos állattetemeket és patkányokat találtak egy sertéstelepen

Több hónapos állattetemeket és patkányokat találtak egy sertéstelepen

agrarszektor.hu
Döglött állatokban mászkáló patkányokra bukkantak egy francia sertéstelepen. A felvételeket a francia közszolgálati televízió hozta nyilvánosságra.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 54 400 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

Több hónapos tetemek és patkányok hevertek egy francia sertéstelepen, de sem az állategészségügyi hatóságok, sem az agrárszövetkezet nem tudta kideríteni, hogy mi okozta a sertések pusztulását a Côtes-d'Armor-i telepen - írja a Világgazdaság. A telep tulajdonosa magára hagyta az elhullott állatokat. Ezt követően a tetemek állapota arra utalt, hogy az állatok 2020 augusztusa és decembere között pusztultak el.

A telep tulajdonosának több másik sertéstelepe is van. Egy állatvédő szervezet petíciót indított az állattenyésztő összes telepének bezárása érdekében. A telepet birtokló cég 2019-ben 2,4 milliárd euró forgalmat ért el. A most nyilvánosságra került felvételeket követően minden bizonnyal súlyos válságba kerül a cég, és a csőd lehetőségét sem lehet kizárni.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?