2020. október 26. hétfő Dömötör

Hírek - Állat

Az agráregyetemek is kiállítottak

Megrendezésre került idén is, immár 11. alkalommal az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás. Közel 200 standon fogadták a kiállítók a hatalmas tömeget január 21. és 22. között a Papp László Budapest Sportarénában.
 
 

A rendezvényen főleg felsőoktatási intézmények, nyelvvizsgaközpontok, oktatás technika fejlesztő cégek és egyéb, a felsőoktatással kapcsolatba hozható vállalkozások kínálhatták szolgáltatásaikat, a főleg középiskolásokból álló, a két nap alatt közel 40 ezer érdeklődőnek.

A rendezvényen természetesen a mezőgazdasági képzést is folytató intézmények ugyancsak jelen voltak, köztük a Szent István Egyetem, a Debreceni Egyetem, a Pannon Egyetem, a Szegedi Tudományegyetem a Nyugat-magyarországi Egyetem a Budapesti Corvinus Egyetem, a Nyíregyházi Főiskola és a Károly Róbert Főiskola is.

Az érdeklődők a képzésen kívül az egyetemek és főiskolák hallgatói életével, közösségeivel és egyéb lehetőségeivel is ismerkedhettek, mivel nagyrészt hallgatók mutatták be saját intézményeiket. Aki pedig végig nézte a számra érdekes képzési helyek ismertetőjét, az hasznos információkat kaphatott a folyamatosan zajló, előadássorozaton.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  Agrárszektor Konferencia 2020

  Most még a legkedvezményesebb áron

  Öngondoskodás 2020

  Befektetés, vagyon, megtakarítás

  Portfolio Private Health Forum 2020

  Koronavírus és a magánegészségügy

  Budapest Economic Forum 2020

  A magyar gazdasági csúcstalálkozó

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu