2021. március 1. hétfő Albin

Hírek - Állat

Figyelem! Megváltozott a kötelező halgazdálkodási adatszolgáltatás

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), mint a halgazdálkodási hatóság, arra hívta fel a halgazdálkodásra jogosultak figyelmét, hogy a kötelező adatszolgáltatások megtételére 2021. év elejétől kizárólag a Halgazdálkodási Szakrendszeren keresztül, elektronikus úton van lehetőség.
 
 

A Nébih, mint az Országos Halgazdálkodási Adattárat üzemeltető halgazdálkodási hatóság, arra hívta fel a halgazdálkodásra jogosultak figyelmét, hogy a halgazdálkodási adatszolgáltatások megtételére 2021. év elejétől kizárólag a Halgazdálkodási Szakrendszeren keresztül, elektronikus úton van lehetőség. A rendszer már 2020. július-a óta működik, mostantól azonban kizárólagosan ezen keresztül lehet érvényesen adatokat szolgáltatni a hatóság számára.

Az adatszolgáltatáshoz a jogosultak a Nébih Ügyfélprofil Rendszerén keresztül regisztrálhatnak, melynek folyamata ezen a linken követhető végig. A halgazdálkodási jogosultakat érintő adatszolgáltatásokról az Országos Halgazdálkodási Adattár, azaz az OHA honlapján olvashatnak részletesebben.

Címlapkép: Getty Images

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom

  Portfolio Agrár Klub: Hatalmas birtokrendezés jön a magyar földeken

  Kiknek kedvezhet és kiknek nem az új szabályozás?

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu