Figyelem! Megváltozott a kötelező halgazdálkodási adatszolgáltatás

Figyelem! Megváltozott a kötelező halgazdálkodási adatszolgáltatás

agrarszektor.hu
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), mint a halgazdálkodási hatóság, arra hívta fel a halgazdálkodásra jogosultak figyelmét, hogy a kötelező adatszolgáltatások megtételére 2021. év elejétől kizárólag a Halgazdálkodási Szakrendszeren keresztül, elektronikus úton van lehetőség.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

A Nébih, mint az Országos Halgazdálkodási Adattárat üzemeltető halgazdálkodási hatóság, arra hívta fel a halgazdálkodásra jogosultak figyelmét, hogy a halgazdálkodási adatszolgáltatások megtételére 2021. év elejétől kizárólag a Halgazdálkodási Szakrendszeren keresztül, elektronikus úton van lehetőség. A rendszer már 2020. július-a óta működik, mostantól azonban kizárólagosan ezen keresztül lehet érvényesen adatokat szolgáltatni a hatóság számára.

Az adatszolgáltatáshoz a jogosultak a Nébih Ügyfélprofil Rendszerén keresztül regisztrálhatnak, melynek folyamata ezen a linken követhető végig. A halgazdálkodási jogosultakat érintő adatszolgáltatásokról az Országos Halgazdálkodási Adattár, azaz az OHA honlapján olvashatnak részletesebben.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?