Így lehet sikeres egy mezőgazdasági vállalkozás: elárulta a titkot a magyar cégvezető

Így lehet sikeres egy mezőgazdasági vállalkozás: elárulta a titkot a magyar cégvezető

agrarszektor.hu
Állattenyésztéssel, szántóföldi növénytermesztéssel, takarmánygazdálkodással és kertészettel is foglalkozik a hajdúnánási Tedej Zrt., nem véleletlen azonban, hogy ilyen szerteágazó a cég tevékenységi köre - tudatta az Agrárszektorral Bódi Judit, a cég tulajdonosa. Mint mondta, a hosszú évek alatt azt tapasztalták, sokat segít, ha egy cég több lábon áll, mert habár a mezőgazdaság nagyon hektikus, mindig van olyan területe, ami éppen jól teljesít.

AGROBÉRLET: 2 KONFERENCIA 1 HELYEN, KOMBINÁLT JEGGYEL 50% KEDVEZMÉNNYEL | AGROFOOD + AGROFUTURE

Az AGROFOOD 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFUTURE 2024 konferenciát május 23-án, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 59 400 Ft + Áfa / fő áron.

Az AGROFUTURE 2024 konferenciánkkal egy helyen rendezzük meg az AGROFOOD 2024 konferenciát május 22-én, melyre az érdeklődők kedvezményes, 50%-os jegyet vásárolhatnak 56 900 Ft + Áfa / fő áron.

Részvételi szándékát az online jelentkezés során jelezheti a regisztráció második oldalán található megjegyzés mezőben az "AGROBÉRLET" kóddal.

A hajdúnánási Tedej Zrt. 100 százalékban magyar tulajdonú cég, a Bódi család vállalkozása 70 éve folytat klasszikus mezőgazdasági tevékenységet az országban. A családi vállalkozásnak, amelynek fő ágazatai az állattenyésztés, a szántóföldi növénytermesztés, a takarmánygazdálkodás, a kertészeti ágazat és az ahhoz tartozó feldolgozói rész, 1998 óta Bódi Judit az egyik vezetője.

A legfontosabbnak azt tartom, hogy a stratégiai döntéseket több generáció tapasztalatával, tudásával és lendületével hozzuk meg. Nőként az egyik legalapvetőbb számomra, hogy a három generáció között a híd szerepét töltsem be. Legfőbb célkitűzésem, hogy a következő nemzedék tovább tudjon menni a szüleim által megkezdett úton

- emelte ki az Agrárszektornak Bódi Judit.

A Tedej Zrt. tevékenységét az állattenyésztés határozza meg, a többi ágazat jellemzően ennek dolgozik alá. A kertészet ez alól kivétel, ott a fő irány az alma, de emellett meggytermesztéssel is foglalkozik a cég. A szarvasmarha mellett szerepel sertés- és baromifiágzat is a vállalkozás portfóliójában, Bódi Judit elmondása szerint ugyanis a hosszú évek alatt azt tapasztalták, sokat segít, ha egy cég több lábon áll, mert habár a mezőgazdaság nagyon hektikus, mindig van olyan lába, ami éppen jól teljesít, így az egyik ágazat tudja húzni a másikat. Kitért arra is, az innovatív együtt gondolkodás, a környezettudatosság és a felelősségvállalás ma nagyon szépen megférnek a magyar mezőgazdaságban egymás mellett. 


Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Fenntarthatóság és innováció az agráriumban - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
AgroFood 2024
Élelmiszeripari körkép - AGROBÉRLETTEL 50% kedvezménnyel!
EZT OLVASTAD MÁR?