2020. szeptember 25. péntek Eufrozina, Kende

Hírek - Állat

Rég-új ízek hamarosan a piacon

A kecskemét-hetényegyházi Univer Product Zrt. közleményében jelezte, hogy elfeledett klasszikus élelmiszereket tervez újra életre hívni idén, az ötlet a Kecskeméti Tradíció márkanéven fog elindulni.
 
 

A cél az, hogy a nagy múlttal rendelekező hazai márkák, valamint a házias jellegű lekvárok és a paradicsomlé tovább létezhessen, vagy újra felbukkanjon. A száz százalékban magyar tulajdonú cégcsoport egyébkén további bevétel-növekedésre számít a projekttől.

A terv az, hogy a Kecskeméti Tradíció néven megjelenő termékek nem tartalmazhatnak tartósító szereket valamint ízfokozókat, és csak magyar, főleg kecskeméti alapanyagokból állhatnak. A közlemény tudatja, hogy ezeket a termékeket olyan különleges eljárással fogják gyártani, melyek révén az íz és szín hatásai visszaadják a természetes zöldség valamint gyümölcs jellegzetességeit.

Az Univer egyébként ételízesítők gyártására specializált cégcsoport, a vállalat forgalmazza a Piros Aranyat, az Édes Annát, és az Erős Pistát is, ráadásul Magyarország első konyhakész majonézének a forgalomba kerülése is a céghez köthető. Ezen termékek máig piacvezető ételízesítők hazánkban.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.

  Agrárszektor Konferencia 2020

  Most még a legkedvezményesebb áron

  Öngondoskodás 2020

  Befektetés, vagyon, megtakarítás

  Portfolio Private Health Forum 2020

  Koronavírus és a magánegészségügy

  Budapest Economic Forum 2020

  A magyar gazdasági csúcstalálkozó

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu