Meglepő jóslat látott napvilágot: tényleg ezt fogjuk enni néhány év múlva?
Komoly növekedés mehet végbe a következő évtizedben az állattenyésztésben és az állati termékek fogyasztásában.
Komoly növekedés mehet végbe a következő évtizedben az állattenyésztésben és az állati termékek fogyasztásában.
Az állatokat fenyegető betegségek ellenére teljesen biztonságosak a magyar boltokba kerülő állati eredetű élelmiszerek.
Ezeket mindenkinek tudnia kell az állati eredetű élelmiszer Európai Unión belüli szállítása során.
A felfedezés óriási jelentőséggel bírhat a jövő növénytermesztése és élelmiszeripara számára.
A tej egészségre gyakorolt hatása a szakemberek között is vitatott téma napjainkban.
A laboratóriumi vizsgálatok több esetben állati eredetű fehérjét is kimutattak a vegánnak ígért ételekben.
Az ESFA szerint biztonságosak és szermaradvány mentesek az uniós állati eredetű élelmiszerek.
Mostantól egyetlen, egységes jogszabály rendelkezik erről.
Később lépnek életbe a Brexittel összefüggő változások.
Hat hónap haladék a brit határellenőrzésben.
Ez az eljárás megoldás lehet az állattartás egyik nagy problémájára.
Az új rendelkezések 2021. április 21-től hatályosak.
Módosultak a takarmányvizsgálati módszerek.
Egyszerűbb és rugalmasabb szabályozási keretet szeretnének a döntéshozók.
Nem nevezhetők tejterméknek a növényi alapú termékek.
A gyökérzöldségek nemcsak rendkívül táplálóak, de a konyhában is sokoldalúan felhasználhatók.
Ha néhány dologra odafigyelünk, sok hibát elkerülhetünk, amiért hálásak lesznek a növények is.
2025 augusztusában a magyar gazdák 22,7 százalékkal több traktort vettek, mint egy évvel korábban.
Korábban a magyar búza kiválónak számított, ma azonban a hazai termés döntő része már csak a kommersz kategóriába esik.
2025-ben lesz tizenegyedik éve, hogy a siófoki Portfolio Agrárszektor Konferencián kiosztjuk a Portfolio Agrárdíjakat.
Egy veteményeskerttől sokkal többet kaphatunk, mint a szendvicsekre kerülő friss uborka, paprika vagy paradicsom.