Új összetevő jelent meg rengeteg élelmiszerben: sok magyar csak ezeket veszi
Egyre több termékben találhatók a cukor helyett más alternatív édesítőszerek, melyek fő előnye, hogy az ezekkel készült élelmiszerek kalóriatartalma alacsonyabb.
Egyre több termékben találhatók a cukor helyett más alternatív édesítőszerek, melyek fő előnye, hogy az ezekkel készült élelmiszerek kalóriatartalma alacsonyabb.
Egészséges étrend mellett nem okozhat problémát az aszpartám jelenléte az élelmiszerekben, üdítőitalokban.
Bár a WHO lehetségesen rákkeltőnek kategorizálja az aszpartámot, úgy tűnik, egyelőre pánikra nincs ok.
Elemzők szerint egyelőre kivárnak, ha nincs más megoldás, akkor jöhetnek a receptek újratervezése.
A WHO rákkutató részlege, a Nemzetközi Rákkutatási Ügynökség lehetséges rákkeltő anyagnak fogja nyilvánítani a jövő hónapban az aszpartámot.
Természetesen édes csokoládét fejlesztettek ki.
Mindkettőt kapcsolatba hozták az elhízással és különféle betegségekkel.
Kapcsolatba hozhatók a cukorbetegséggel és a magas vérnyomással is.
Ha zöldségeket és gyümölcsöket termesztünk, érdemes lehet odafigyelni, hogy mit, mivel ültetünk.
Hiába fejlődik az európai uniós tagállamok haltermelése, egyelőre a nyomába se érhet Norvégiának.
Ha évente csak háromszor esik az eső, akkor csak a megfelelő talajélet segíthet a gazdákon.
A legfrissebb jelentés szerint a bizonytalanság továbbra is állandó jellemzője az uniós mezőgazdaságnak.
Folyamatosan nő a madárinfluenzával fertőződött szarvasmarha-állományok száma az Egyesült Államokban.
A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.
A bor élvezete mélyen összefonódik azzal, hogy milyen hőmérsékleten szolgálják fel.