Szalmonellás csirkehúsokat találtak Magyarországon: több gyártó is érintett
Javában tart a nyári szezonális ellenőrzés, amelynek fókuszában ezúttal a gyrosozók és a grilltermékek állnak.
Javában tart a nyári szezonális ellenőrzés, amelynek fókuszában ezúttal a gyrosozók és a grilltermékek állnak.
A Brit Baromfitanács szerint meg kell oldani a kereskedelmi problémákat az Európai Unióval.
Válság fenyegeti ezeket az ágazatokat?
Az olajok és a kukorica ára csökkent, a rizs, húsfélék és tejtermékek drágultak.
Megszűntek a madárinfluenza miatt elrendelt területi korlátozó intézkedések.
Együttműködési megállapodást kötött a BTT és az Állatorvostudományi Egyetem.
Új piacot nyithat az európai muszlim közösségek erősödése.
Egy 37 ezer egyedet számláló pecsenyekacsa-tartó gazdaságban mutatták ki a kórt.
2021-ben rekordnagyságú kifizetés történik a baromfi állatjóléti támogatásoknál.
Bőven önellátó pulykahúsból Magyarország.
2022-ben sem lesznek olcsóbbak az élelmiszerek.
A helyszíntől 10 kilométeres körzetben korlátozó zónákat alakítottak ki.
Nagyot bővülhet a magyar baromfiágazat 2030-ig.
Közel négyszer több az export, mint az import a baromfihús esetében.
Változások jöhetnek a baromfiszektorban.
A baromfitenyésztés a magyar mezőgazdaság egyik legversenyképesebb ágazata.
Emelnék az árakat a baromfitartók.
Ez az egyik legfinomabb szárnyashús Magyarországon.
Komoly nehézségekkel kell szembenéznie a magyar baromfiágazatnak.
A szakember a Magyar Gazdaságért Díjban is részesült.
Jön a Portfolio Csoport két új agrárkonferenciája május 22-én és 23-án Kecskeméten.
A takácsatkák leggyakrabban meleg, száraz körülmények között fordulnak elő, különösen ott, ahol természetes ellenségeik nincsenek jelen.
Jó adottságok, de folyamatosan zsugorodó agrárium jellemzi Magyarország déli szomszédját.
Új együttműködési megállapodással segítenék a magyar agrár- és élelmiszeripari vállalkozásokat.
A foci-Eb és az olimpia is jót tehet a grilltermékek piacának 2024-ben.
A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.
A bor élvezete mélyen összefonódik azzal, hogy milyen hőmérsékleten szolgálják fel.