Így teljesített Csányi nagy agrárcége: van néhány meglepetés
Pluszos és mínuszos eredményeket is mutattak a Bonafarm Csoport cégei, a Hungeritnél egészen a drámai veszteség.
Pluszos és mínuszos eredményeket is mutattak a Bonafarm Csoport cégei, a Hungeritnél egészen a drámai veszteség.
A dolgozók túlnyomó többségét bejelentés nélkül foglalkoztatta egy baromfifeldolgozó itthon.
A Gallicoop több mint négymilliárd forinttal, 66,8 milliárdra növelte értékesítési bevételét 2022-ről 2023-ra.
Új kutatások rávilágítottak arra, hogy bizony egészségügyi kockázatokkal járhat a húsfeldolgozó üzemekben dolgozni.
Az MHP kötelező érvényű ajánlatot tett az UVESA Group élelmiszeripari vállalat felvásárlására.
Az üzem alkalmazottai enyhe mérgezési tüneteket szenvedtek, többségüket már hazaengedték a kórházból.
Jó év lehet a 2024-es a magyar baromfiágazat számára, pedig komoly problémák is vannak a szektorban.
A Füstli 25-ik születésnapjára megújult csomagoláson már csak finom jelzés utal Magyarország egyik legnépszerűbb és legismertebb márkájára.
Ha nem sikerül a költségemelkedést érvényesíteni az árakban, bajba kerülhetnek egyes feldolgozók.
A Master Good cégcsoport szerint csökkenniük kell az áraknak, ha azt akarják, hogy nőjön a fogyasztás.
A tudomány és a technológia jelen állása szerint a csirke a legfenntarthatóbb hús.
Megdőlt Mészáros Lőrinc egyeduralma, a felcsúti milliárdos már csak a harmadik helyen szerepel a leggazdagabb magyarok listáján.
A bizalom és az elkötelezettség az MKB Bank és a Böszörményi Baromfifeldolgozó Kft. évek óta tartó sikeres együttműködésének kulcsa
Négymilliárd forintnyi kapacitásbővítő beruházást valósított meg a Hungerit Zrt.
Száz éve kezdődött és ma is folyamatosan fejlődik az iparszerű baromfi-feldolgozás Szentesen.
A bizalom és az elkötelezettség az MKB Bank és a Böszörményi Baromfifeldolgozó Kft. évek óta tartó sikeres együttműködésének kulcsa
Ez mellbevágó lehet!
Újraindult a termelés a Hungerit vágóhídján.
A tűzesetben senki nem sérült meg.
Óriási potenciál van a vidéki családi vállalkozásokban.
A szakember szerint a szója a szemünk láttára írja át a hazai növénytermesztési szokásokat.
A mesterséges hús egy olyan élelmiszeripari termék, amelyet állati sejtekből állítanak elő laboratóriumi körülmények között.
Ha néhány dologra odafigyelünk, sok hibát elkerülhetünk, amiért hálásak lesznek a növények is.
A gyökérzöldségek nemcsak rendkívül táplálóak, de a konyhában is sokoldalúan felhasználhatók.
Korábban a magyar búza kiválónak számított, ma azonban a hazai termés döntő része már csak a kommersz kategóriába esik.
Kukorica vagy kalászos után vetett kalászosokban a Fuzárium fajok szaporító képletei a talajban felszaporodhatnak, elsősorban a talajban található növényi maradványokon telelnek át.
A KUHN Optimer rövidtárcsa nagy munkaszélességgel, stabil mélységtartással és alacsony vonóerőigénnyel kínál hatékony, gazdaságos tarlóhántást.