Magyarországon nem kell aggódni az amerikai betegség miatt
Nébih szerint Európában nem valószínű a teheneket megfertőző madárinfluenza felbukkanása.
Nébih szerint Európában nem valószínű a teheneket megfertőző madárinfluenza felbukkanása.
Ismételten megújította korábbi együttműködési megállapodását a Tej Terméktanács és a nagy magyar takarmánygyártó.
Megállíthatatlannak tűnik a tejtermékek árának emelkedése Magyarországon, ennek már sosem lesz vége?
Komoly oka van annak, hogy miért a sajtok, tehéntúrók, tejek és joghurtok drágultak meg a leginkább.
Brutális, ami a tejtermékek árával történik, de meddig tarthat még az áremelkedés?
Egyre drágább lesz Magyarországon a tojás, a hús és a tej, de hamarosan sorra kerülhetnek a desszertek is.
Meredeken nő a tejtermékek ára, de egyelőre senki se tudja még, hol fog véget érni a drágulás.
Bővült a csak magyar beszállítóktól beszerzett termékek köre.
Filléres termék, mégis keveset iszunk belőle.
Átfogó kutatást végzett a Tej Terméktanács.
Akár 18%-kal is drágulhatnak a tej termelési költségei.
Győrffy Balázs Harcz Zoltánnal beszélgetett.
Ezt mindenki érezni fogja.
Megszűnhetnek az áfacsalások is.
A feltételezett csalások miatt újabb áfacsökkentéseket sürgetnek.
Itthon kellene tartani az alapanyagot.
Nem nevezhetők tejterméknek a növényi alapú termékek.
Jóval az önköltségi ár alatt kényszerülnek túladni a tejen.
A kutatók rájöttek, hogyan lehetne szabályozni a borsó virágzásának és a termések kifejlődésének idejét.
Ha zöldségeket és gyümölcsöket termesztünk, érdemes lehet odafigyelni, hogy mit, mivel ültetünk.
Hiába fejlődik az európai uniós tagállamok haltermelése, egyelőre a nyomába se érhet Norvégiának.
Új módszerrel látnák el energiával a földekre kihelyezett szenzorokat az amerikai kutatók.
A legfrissebb jelentés szerint a bizonytalanság továbbra is állandó jellemzője az uniós mezőgazdaságnak.
A Valley X-Tec hajtómű, az iparág első nagy sebességű központi motorja lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat tegyen a központi körforgóval, amelyek korábban nem voltak lehetségesek.
A bor élvezete mélyen összefonódik azzal, hogy milyen hőmérsékleten szolgálják fel.