Nem állt meg a drágulás: ennyibe kerül most a tojás Magyarországon
2025 első hat hónapjában jelentősen nőtt a tojás ára Magyarországon az előző év azonos időszakához képest.
2025 első hat hónapjában jelentősen nőtt a tojás ára Magyarországon az előző év azonos időszakához képest.
Mélynek kell lennie a pénztárcáknak ahhoz, hogy a húsvéti kedvenceket megvehessük.
Az egy főre jutó fogyasztás 2024-re elérte az elképesztő 249 darabot, ami új rekordot jelent.
Drágább volt a tojás itthon az év első hónapjában, mint egy évvel korábban, a kereslet viszont enyhébbnek bizonyult.
Sztrájkba léphetnek a bolgár tojástermelők, ha az Európai Bizottság nem állítja meg az ukrán tojás beáramlását.
Idén januártól májusig 25 százalékkal nőtt Magyarország tojásexportja az előző év azonos időszakához képest.
Tojáshiány alakult ki Ausztráliában, még a McDonald's is változtatott a kínálatán.
Amíg az M méretosztályú ketreces tartásból származó tojás árában csökkenés volt megfigyelhető, az L osztályú váratlanul drágulni kezdett.
Nem várható hiány tojásból húsvétkor Magyarországon a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szerint.
Húsvétra lesz elegendő tojás, de azt még nem lehet látni, mi fog történni az árstop megszüntetése után.
Teljesen felborította a hazai tojáspiacot a novemberben bevezetett élelmiszerárstop.
Január óta megduplázódott a tojás ára Magyarországon, ezért erre az élelmiszerre is kiterjesztették az árstopot.
Nem várható hiány a tojásból.
Még komoly áremelkedések várhatóak a tojásfronton.
Lesz elég tojás húsvétkor, csak nem mindegy, mennyiért.
A családi gazdaság szerint ez egy nagyon jó és tiszta technológia.
Nő a fogyasztás és nő az ár is.
Közel négyszer több az export, mint az import a baromfihús esetében.
Jó hírek érkeztek a jövő élelmiszeréről.
Kiegyensúlyozott a tojásellátás Magyarországon.

A 2025-ös szezon ismét bebizonyította, hogy a növénytermesztésben nincs többé kiszámíthatóság.
Közeleg a karácsony, így egyre több háztartásban bukkanhat fel a tél egyik slágernövénye, a karácsonyi kaktusz is.
Az utóbbi évek időjárási anomáliái lassan éghajlati változás szintjére emelkednek.
Sok olyan étel van, melyek gyártásakor vagy otthoni elkészítésekor egy ponton szükség van az állagának a sűrítése.
A hatékonyságot növelő funkciókról nem, a kényelmi opciókról viszont hajlandóak lemondani a magyar gazdák.