Új élelmiszer kap Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegyet: mutatjuk, melyik
Az Agrárminisztérium a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatallal közösen 2019-ben hozta létre a KMÉ védjegyet.
Az Agrárminisztérium a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatallal közösen 2019-ben hozta létre a KMÉ védjegyet.
Fontos lehet az élelmiszerekre vonatkozó minőségrendszerekhez való csatlakozás a pályázati felhívások értékelésénél.
A KMÉ-védjegy használati jogát három évre kaphatják meg a gyártók és a forgalmazók.
Az élelmiszer-biztonságban számos kihívással nézünk szembe, többek között a növényvédőszerek, a csomagolóanyagok, a jelölés, az élelmiszer-hamisítás elleni küzdelem.
Szinte minden fogyasztó számára fontos, hogy a kereskedelmi láncok polcain minél több magyar termékből tudjanak választani.
Óriási együttműködés indul az őrségi táj gazdagításáért.
Így erősíthetik piaci pozícióikat az élelmiszeripari cégek.
A KMÉ egy olyan védjegy, amely utal az élelmiszerek biztonságára, minőségére.
Lendületben a Kiváló Minőségű Élelmiszer védjegyrendszer.
Ezek most a legjobbak Magyarországon.
A "Vedd a hazait! Védd a hazait!" mozgalom 50 milliós kampánnyal zárja az évet.
A cél, hogy minél többen megismerhessék az új védjegyrendszert.
Egyre több borász él a védjegyoltalom lehetőségével.
Együttműködik a minisztérium és a nonprofit társaság.
A gyökérzöldségek nemcsak rendkívül táplálóak, de a konyhában is sokoldalúan felhasználhatók.
2025 augusztusában a magyar gazdák 22,7 százalékkal több traktort vettek, mint egy évvel korábban.
2025-ben lesz tizenegyedik éve, hogy a siófoki Portfolio Agrárszektor Konferencián kiosztjuk a Portfolio Agrárdíjakat.
Korábban a magyar búza kiválónak számított, ma azonban a hazai termés döntő része már csak a kommersz kategóriába esik.
Az elmúlt év megmutatta, hogy a fagyok, a szárazság és a kártevők egyaránt képesek megtépázni a gazdák munkáját.
Egy veteményeskerttől sokkal többet kaphatunk, mint a szendvicsekre kerülő friss uborka, paprika vagy paradicsom.