Gyümölcs-zöldségfeldolgozó képzés indul: már csak néhány napig lehet rá jelentkezni

Gyümölcs-zöldségfeldolgozó képzés indul: már csak néhány napig lehet rá jelentkezni

agrarszektor.hu
A Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kara óriási sikerként könyvelhette el a 2019. februárban elindított Gyümölcs-zöldségfeldolgozó szakmérnök/szaktanácsadó/tanfolyam képzéseit, melyeket 2020 februárjától újra meghirdetnek a szektorban dolgozók számára.

Rangos Agrárdíjak az Agrárszektor 2025 konferencián!

Jelentkezzen vagy jelölje kollégáját, barátját, ismerősét a Portfolio Agrárdíjaira!

A decemberi Agrárszektor konferencián immár 11. alkalommal adjuk át 10 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Nevezzen Ön is szeptember 15-ig!

A képzés kapcsán fontos megemlíteni a gyakorlatorientáltságot, a tényt, hogy az oktatók az iparág elismert szakemberei, a képzésben részt vevők pedig az ország legjobban felszerelt képzőhelyén tanulhatnak, derült ki a Szent István Egyetem közleményéből.

A képzés tematikája a következő részekből áll:

  • technológia, higiénia, élelmiszerbiztonság és műszaki ismeretek
  • minőségbiztosítás, érzékszervi minősítés, termékfejlesztés
  • gazdasági, marketing és jogi ismeretek
  • élelmiszerjelölés, tápanyagszámítás, gyártmánylap-készítés
  • adalékanyagok, csomagolóanyagok, különleges, innovatív technológiák
Kép forrása: Getty Images

A képzés időtartama: 2 félév (kéthetente pénteken és szombaton)

A képzés díja: 300.000 Ft/félév Jelentkezési határidő: 2020. január 20.

A képzés indulása: 2020. február 14.

Képzési formák:

  • alapképzettségtől függően szakmérnöki vagy szaktanácsadói diploma
  • felsőfokú képzettséggel nem rendelkezők számára gyümölcs-zöldségfeldolgozó tanfolyam

Az érdeklődők a képzéssel kapcsolatos részletekről és a jelentkezés módjáról ezen az oldalon tájékozódhatnak.

A jelenlegi képzésekről képeket itt, videókat pedig itt találhatnak a képzés iránt érdeklődők.

Bármilyen kérdés esetén a konzerv@etk.szie.hu címen lehet érdeklődni.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
Támogatott tartalom

Majd a mázsa megmondja! (x)

KWS repcehibridek: piacvezető stabilitás, modern genetika és kiemelkedő terméseredmények 2025-ben is.

EZT OLVASTAD MÁR?