2021. október 16. szombat Gál

Hírek - Élelmiszer

Figyelem: erdészeti határidő közeleg!

Még két hetük van az erdészeknek, ugyanis április 1 - május 2. között nyújthatják be erdészeti géppark fejlesztéshez és korszerűsítéséhez elnyert támogatások után a kifizetési kérelmüket – olvasható a Magyar Agrárkamara közleményében.
 
 

Erdészeti célra használt géppark fejlesztéséhez és korszerűsítéséhez nyújtható be támogatási kifizetési kérelem 2011. április 1 - május 2. között. Ezt a 43/2011. (III. 25.) sz. MVH Közlemény részletesen szabályozza. A címzett az MVH lakóhely/székhely szerinti illetékes megyei kirendeltsége.

Fontos tudni, hogy csak jogerős határozattal rendelkező ügyfelek igényelhetnek kifizetést, s ugyanazon jóváhagyó támogatási döntés alapján egy naptári évben legfeljebb két alkalommal tehetik meg ezt. Ugyanakkor figyelembe kell venni azt is, hogy ha az ügyfél a 2008. évi és a 2010. évi támogatási kérelem időszakhoz kapcsolódóan is kifizetési kérelmet nyújt be, csak két önálló kifizetési kérelem formájában teheti meg.

A kifizetési kérelem összeállításához szükséges formanyomtatványok letölthetőek a www.mvh.gov.hu honlapról. További információk a Gazdálkodói Információs Szolgálat kamarai tanácsadóinál érhetők el.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA
  Agrárszektor hírlevél
  Ne maradjon le a friss hírekről!
  Iratkozzon fel hírlevelünkre
  és járjon mindenki előtt.
  Mind a négyet bepipálom
  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu