Ilyen még soha nem volt: a világ 100 legjobbja közé került egy magyar borászat

Ilyen még soha nem volt: a világ 100 legjobbja közé került egy magyar borászat

agrarszektor.hu
Idén első alkalommal került be magyar borászat a legjbobb 100-ba a World's Best Vineyardson. A tokaji Szepsy Pincészet a 62. lett a rangos versenyen.

Májusban két új agráreseménnyel várjuk az agrárszakma képviselőit: jön az AgroFood és AgroFuture 2024!

Kistermelőknek, őstermekőknek és fiatal gazdáknak 50% kedvezményt biztosítunk!

NAK szaktanácsadók és kamarai tagok pedig 35% kedvezményben részesülhetnek!

Harmadszor választották meg a világ legjobb borászatát, idén első alkalommal egy magyar vállalkozásnak is sikerült bekerülnie a legjobb 100-ba a World's Best Vineyardson - írja a HVG. A tokaji Szepsy Pincészet a 62. helyet érte el. Az első helyezett zsinórban harmadszor az argentin Zuccardi Valle De Uco szerezte meg.

Jön az agrárium csúcseseménye, az Agrárszektor Konferencia!

December 9-10-én rendezi meg a Portfolio Csoport az Agrárszektor Konferenciát, amely ma a hazai agrárium csúcseseményének számít. A kétnapos rendezvény napirendre tűzi azokat a legaktuálisabb és legforróbb témákat, amelyek döntően befolyásolják az agrárgazdasági szereplők üzleti-gazdálkodási tevékenységének eredményességét. A konferencia egyedülálló módon nyújt átfogó információkat az agrárgazdaság helyzetéről, és ad prognózisokat a támogatási, a finanszírozási, a piaci és az üzleti lehetőségekről, emellett napirendre veszi a legfontosabb szabályozási változásokat is. A résztvevőknek lehetőségük nyílik networkingre és kapcsolatépítésre is, és az esemény színvonalát rangos szakmai díjátadó is emeli. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, jöjjön el a Portfolio Agrárszektor Konferenciára december 9-10-én.

A Vince emlékeztet, hogy a versenyen a világot összesen 22 régióra osztják, minden régióban 36 szakembert (sommelier, újságíró, turisztikai ágazat képviselői) kérnek fel egy 7-es lista leadására. A névsor évről évre változik, ennek is köszönhetően idén új országként többek között Libanon és Oroszország is felfért a 100-as listára.

Címlapkép forrása: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
FIZETETT TARTALOM
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Még a legjobb áron!
AgroFood 2024
Még a legjobb áron!
Agrárium 2024
50% kedvezmény kistermelőknek, őstermelőknek és fiatal gazdáknak!
EZT OLVASTAD MÁR?