2019. április 19. péntek Emma

Hírek - Élelmiszer

Japán legnépszerűbb söre érkezik a magyar piacra

„Szuperprémium” kategóriájú japán sört dob piacra Magyarországon a Dreher. Az Asahi Super Dry világszerte több mint 50 országban van jelen, a régióban a magyar az első piac, ahol bevezetésre kerül a termék.
 
 
Feliratkozom az Agrárszektor hírlevélre
 Elmúltam 16 éves
 Az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem, és hozzájárulok ahhoz, hogy megadott adataimat a szolgáltató mint adatkezelő a szabályzatban foglaltaknak megfelelően kezelje.

Egy japán sör lesz a Dreher egyik nagy dobása 2018-ban. A sörgyártó-forgalmazó tavasztól vezeti be a magyar piacra az Asahi Super Dry-t, Japán elsőszámú prémium – vagy ahogy a pozícionálásban megfogalmazták – „szuperprémium” sörét.

Jókor jó terméket hozunk a magyar piacra, a fogyasztók egyre nyitottabbá válnak új termékek, új ízvilágok felé. A kutatások azt mutatják, hogy az Asahi Super Dry ízvilágát kimondottan kedvelik a magyar sörfogyasztók

 – mondta el Békefi Gábor, a Dreher vezérigazgatója. A szakember kiemelte, hogy különleges előnyt jelent a Dreher számára, hogy a többi régiós piac minket fog követni, ebben az értelemben első tud lenni a magyar forgalmazás.

Souichiro Nishimura, az Asahi márkanagykövete a márka történelméről elmondta, hogy sok évtizedes működés után 1985-ben dobták piacra Super Dry sörüket, amivel nem csak visszanyerték piacvezető pozíciójukat, hanem megalkották Japán elsőszámú „szuperprémium” kategóriás sörét. Gyakorlatilag ezzel útjára indult az extra száraz sör iránti rajongás nem csak a szigetországban, hanem az egész világon. A innováció és technológia a termék külsejében is megmutatkozik, csomagolásában és dizájnjában is a letisztultságot és minőséget sugallja.


Az agrárszektor.hu a Drehertől megtudta, hogy már márciustól árusítják a terméket, amelynek bolti ára 250-300 forint között lesz. A bolti és a HORECA (éttermi, szórakozóhelyi) forgalmazás egyaránt 330 ml-es, üveges formátumban történik, csapolva egyelőre nem kapható a sör. Az elsődleges fogyasztói célcsoportot 25-40 év közötti, az átlagosnál magasabb jövedelemmel rendelkezők jelentik, a márkaismertség felépítése – azaz a marketingkampány - májustól kezdődik.

A sört Olaszországban gyártják, innen látják el a magyar piacot is. A termék gyártási technológiájának különlegessége, hogy exkluzív minőségű malátát és komlót használnak, az igazi ízélményt pedig rizs hozzáadásával érik el. A Dreher egyelőre nem tervezi a magyarországi gyártás bevezetését.


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

  Agrometeorológia

  IDŐJÁRÁSA

  Nyugat-magyarországi Agrárfórum

  Az agrárium legaktuálisabb témái

  Itt keressen minket
  © 2017. Agrárszektor.hu