2020. január 28. kedd Károly, Karola

Hírek - Élelmiszer

Most jelentkezzen! A kamara ismét beavatja a likőrfőzés rejtelmeibe az érdeklődőket

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága a „Tanuljunk együtt!” ingyenes szakmai programsorozata keretében ismét megrendezi a likőrkészítésről szóló rendezvényét. A 2019. november 29-i rendezvény helyszíne a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kar Sör és Szeszipari Tanszéke lesz.
 
 

A tavasszal megtartott programra beérkezett jelentős túljelentkezés, valamint az akkori résztvevők pozitív visszajelzései alapján rendezi meg újra a NAK Élelmiszeripari Igazgatósága a likőrkészítési rendezvényt, tudhattuk meg a kamara közleményéből.

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit. Regisztráljon most!

Az egynapos eseményen a résztvevők betekintést nyerhetnek a magyarországi likőrgyártás helyzetébe, a Magyar Élelmiszerkönyv e termékre vonatkozó rendelkezéseibe, a különböző likőrök elkészítésének elméletébe, a likőrgyártásban használt alap- és adalékanyagok elméleti hátterébe, a drogkivonatolási technológiákba, a növényi és emulziós likőrök gyártásának hátterébe. A program során lehetőség nyílik a szakemberekkel közvetlen beszélgetésre, konzultációra is.

A magyar piacon már régóta keresettek a különféle keserűk, likőrök. Azonban évek alatt folyamatosan változtak a vevői igények, valamint a termékre vonatkozó jogi szabályozások. Az igazgatóság célja, hogy olyan gyakorlati tudásanyagot adjon át a jelentkezőknek – azoknak is, akik régóta foglalkoznak likőrgyártással és azoknak is, akik most kezdenék –, amelyet a gyakorlatban, a további termékfejlesztések során is alkalmazhatnak.

A részletes programtervet tartalmazó meghívó itt, a regisztrációs link pedig itt érhető el. A programon való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Az utazás költsége a résztvevőket terheli. A kamara a programokon maximum 15 fő részvételét tudja biztosítani, ezért a regisztráció nem jelent automatikus részvételi lehetőséget. Az érdeklődők további információkat Szőke Rita élelmiszeripari munkatárstól kaphatnak, a szoke.rita@nak.hu címen vagy a +36 70 383 9194-es telefonszámon.

Kapcsolódó cikkek


 
X

A címlapról ajánljuk

DEVIZA
MATIF
CBOT
NYERSANYAG

    Agrometeorológia

    IDŐJÁRÁSA
    Agrárszektor hírlevél
    Ne maradjon le a friss hírekről!
    Iratkozzon fel hírlevelünkre
    és járjon mindenki előtt.

    A szakértő szemével

    Támogató:
    Itt keressen minket
    © 2017. Agrárszektor.hu